Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΜΑΛΩΝΑ ΡΟΔΟΥ: ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΝΕΑΡΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΆΛΛΗΛΟ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ!!


Πληροφορίες που μας δόθηκαν αναφέρουν ακριβώς πως έγινε το συμβάν .
Ξημερώματα ώρα που ξεκινούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να ετοιμάζονται για να πάν στην εργασία τους,
η άτυχη κοπέλα βγαίνοντας από το σπίτι της άκουσε φονές και αισχρόλογα από το απέναντι
σπίτι,θέμα καθημερινό δηλαδή, η σχιζοφρενής να υβρίζει τα παιδιά της με αισχρόλογα που δεν λέγονται,,,
η ξενοδοχοϋπάλληλος με καλό τρόπο της είπε να μην βρίζει τα παιδιά της γιατί θα
αποκτήσουν ψυχολογικά,πάντα με όμορφο τρόπο,,η σχιζοφρενής όμως είχε στίσει την παγίδα της και την περίμενε να πάρει τον λόγο κάποια μέρα,,έτσι και έγινε,τελειώνοντας η άτυχη κοπέλα τα λόγια της τράβηξε μαχαίρι που το είχε στην πίσω τσέπη και το προωθεί στην καρδιά την άτυχης νεαρής,όμως για καλή τύχη της κοπέλας τα αντανακλαστικά της την έσωσαν,,, έβαλε το χέρι της στον θώρακα και έτσι της μαχαίρωσε το χέρι βαθιά.

Η άτυχη ξενοδοχοϋπάλληλος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αρχαγγέλλου και της έκαναν αρκετά ράμματα, η κατάσταση της είναι σοβαρή λόγο πως το μαχαίρι ήταν μολυσμένο,και αυτήν την στιγμή είναι με υψηλό πυρετό και κείτεται στο κρεβάτι .

Δεν τελείωσε όμως εκεί το θέμα ,,είχαμε και άλλα η μαχαιροβγάλτης, πήγε στο γενικό νοσοκομείο της Ρόδου και απείλησε πως θα αυτοκτονήσει,,έκαψε το αυτοκίνητο της και τώρα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να γλιτώσει το αυτόφωρο.
Πρόκειται για την Χ Χ πασίγνωστη στο χωριό

6 σχόλια:

  1. Την ξέρω την βρομιαρα...ισόβια να φάει κ για τον πόνο κ τα ψυχολογικά που προκάλεσε στα παιδιά τις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kristi Drakou lora: Γεια σας,
    Σας παρακαλώ να αφαιρέσετε το παρακάτω άρθρο διότι θίγει ένα πρόσωπο της οικογένειας μου. Επιπλέον αυτά που λέτε είναι παρατραβηγμένα, εφόσον ξέρω πραγματικά τι έγινε αφού ήμουν μπροστά και πολλά από αυτά δεν είναι καν αλήθεια... Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να το σβήναται όσο πιο άμεσα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΕΣΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΌ ,,,ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ...ΠΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ;; ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΑΧΑΙΡΏΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ,,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ,,,

      Διαγραφή
  3. Δεν νομίζω πως ήσασταν μπροστά και να είδατε πραγματικά τι έγινε.. Σας ζήτησα με ευγενικό τρόπο να σβήσετε το άρθρο, σας κάνει τόσο κόπο; Και ξερω πολυ καλα τι είναι η μαμά μου και δεν είναι σχιζοφρενής όπως την αποκαλείται και θα την υποστηρίζω γιατί είναι μητέρα μου και την αδικείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λέμε εμείς δεσποινίς ο γιατρός τα λέει!! Ξέρω ότι πρέπει να αγαπάς την μάνα σου,,,όμως Βο δεν είχε ιατρικό ιστορικό δεν θα ήταν έξω,,,αλλά μέσα!!! Μαχαίρωσε μια κοπέλα χωρίς λόγο καταλαβαίνεις;;; Ότι διάφορες και να είχαν ,,,δεν καρφώνεις!!!!

      Διαγραφή
  4. Πέρασαν 5 χρόνια και ακόμα με καίνε τα αυτά που γράφτηκαν εις βάρος μου.
    Μην ανοίγετε κονσέρβες με ειδήσεις και τις προσφέρετε τόσο απλά δημοσίως, χωρίς να έχετε εξετάσει τα συμβάντα αμφίπλευρα.
    Ντρέπομαι ειδικά για αυτόν τον κύριο Τηγανήτη που εκφράστηκε για μένα χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά.
    Μόνο ο Θεός είναι ο Κριτής όλων μας εδώ κάτω!!!!
    Και είναι πολύ καλοπληρωτής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html