Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΕΑΡΩΝ ΡΟΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ !! ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ- ΦΩΤΟΣ



Κατάφεραν να δημιουργήσουν Ρομπότ  που να κινητέ αυτόνομο βάση προγραμματισμού σε συνεργασία με φωτοκύτταρα σε συγκεκριμένες διαγραμμίσεις και σε θέσεις εντελώς αυτόματα!!
Τα  δύο παιδιά μας  διακρίθηκαν  και προκρίθηκαν στην κατηγορία Λυκείου από όλη τη
χώρα!! και δεν είναι τίποτα πλουσιόπαιδα των ιδιωτικών σχολείων,,είναι παιδιά της διπλανής πόρτας με μεροκαματιάρηδες γονείς.
 
Είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για όσους μπορούν να κατανοήσουν την σημασία της εφεύρεσης τους και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί  .
Για χίλιους λόγους αυτά τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια του Ροδιάκου λαού,διότι  θα  εκπροσωπήσουν την "Ελλάδα"  στον παγκόσμιο διαγωνισμό Ολυμπιάδας Ρομποτικής (Word Robot Olympiad)   τον Νοέμβριο του 2014 στη Ρωσία.


Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μαλωνά του Γεωργίου{Ζέφυρου} από τις Καλυθιές με καταγωγή από τα Αφάντου Ρόδου,  και τον Γιώργο Στάθη του Δημητρίου κάτοικο Ρόδου με καταγωγή απο το Μεσολόγγι, οι οποίοι σάρωσαν στην Ελλάδα  και ετοιμάζονται για την Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Σασι της Ρωσίας.



Ίδη στους δύο Ρόδιους μαθητές  απονεμήθηκε από το New York College υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές και από την WroHellas τίτλος διάκρισης και συμμετοχής.


Το 2ο  ΕΠΑΛ Ρόδου προέβη σε ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 , ο 6ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Αθήνα με συμμετοχή 120 ομάδων από όλη την επικράτεια.
Η ομάδα του  2ου ΕΠΑΛ/2ου ΕΚ Ρόδου, με μέλη τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου Σταθή Γεώργιο και Μαλωνά Παναγιώτη και Προπονητή           τον καθηγητή τους Δανελλάκη Δημήτριο, κατέκτησε την
2η θέση
στην Κατηγορία Λυκείου (REGULAR) ανάμεσα σε 31 ομάδες και προκρίθηκε στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο  στη Ρωσία.

Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και τον προπονητή για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε ανάλογη διάκριση και στην Ολυμπιάδα.

Το 2ο ΕΚ Ρόδου συνεχίζοντας το έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια θα σταθεί αρωγός σε όσους μαθητές και εκπαιδευτικούς  θέλουν να ασχοληθούν με την εκπαιδευτική ρομποτική ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με νέες δράσεις, επιμορφώσεις, Workshop και ημερίδες.







Ε-Δ Τα συγχαρητήρια μας σε αυτούς τους "έφηβους" που μας έκαναν υπερήφανους και τίμησαν τον τόπο τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html