Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ !!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΕΧΘΕΣΙΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΛΛΑ,,,,,,




Σήμερα  λάβαμε  κάποιες πληροφορίες από σύνδεσμό μας στην νότια Ρόδου το τι πραγματικά συνέβη στο χθεσινό ατύχημα που σκοτώθηκε ο Πακιστανοαφγανός, της φυλής Παστού δηλαδή,ποιός
ήταν ο "μακαρίτης",,ήταν  ένα τυχαίο ατύχημα?

Όχι δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός,,,ήταν αυτοκτονία ξεκάθαρη.
Ας πάρουμε τις πληροφορίες που λάβαμε για να εξηγήσουμε τι πραγματικά συνέβη.

Ο Μωχάμετ ζούσε πολύ καιρό στην νότια Ρόδο και εργαζόταν νόμιμα σε διάφορες γεωργικές εργασίες αλλά και σε εστιατόρια στην περιοχή,εκεί γνώρισε μια Ρουμάνα η Ρωσίδα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του συνδέσμου μας,που η οποία εργαζόταν και εργάζεται στο ξενοδοχείο του Μήτση στο Ρόδος village στο βουνό που λένε,,μέχρι που ο Μωχάμετ κατέστησε έγκυο την Ρουμάνα,εκεί τα πράγματα άλλαξαν για την σχέση τους,διότι η κοπέλα φοβήθηκε την κοινωνική κατακραυγή συγγενών και φίλων και έτσι έκανε άμβλωση το παιδί,,,ο άτυχος Μουχάμετ δεν το άντεξε ,, προχθές πήρε την απόφαση να σκοτωθεί,και σκοτώθηκε,και που διάλεξε να σκοτωθεί ? στα βράχια που εργαζόταν η αγαπημένη του......κάτω από το ξενοδοχείο.
Ο θάνατος επήλθε ακαριαία λόγο πως χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια και βγήκαν τα μυαλά του έξω!!!

Λυπηρό περιστατικό αλλά άξιζε νομίζω να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Σχετική ανάρτηση:http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2014/07/blog-post_49.html

Πηγή : ΜΟΡΦΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html