Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

340 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ !! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !! 5 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΟΙ ΣΕΛΤΣΟΥΚΟΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ -ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Τα σώματα ασφαλείας από φύλακες των συνόρων μας,τους  έχουν μεταλλάξει σε περισυλλέκτες !!!
Ερωτούμε κύριοι που θα πάει αυτή η κατάσταση? 

1)Γιατί δεν φυλάσσονται πλέον,,,
τα σύνορα της χώρας ?μην μας πείτε μόνο πως τα σύνορα της χώρας είναι υδάτινα και τεράστια!
2)Ποιους εξυπηρετούν  τα σώματα ασφαλείας,και από που παίρνουν διαταγές πλέον?μήπως από τα γραφεία της αόρατης διακυβέρνησης Χουφτελ-Μερκελ-Σόιμπλε ?
3)Πολλοί από τους πρόσφυγες όπως τους αποκαλείτε είναι Αφρικανοί,και έρχονται από άλλες διόδους και από μικρά Ασία,,Σκεφτήκατε ποτέ πως αν μεταδοθεί ο ΕΜΠΟΛΑ στην χώρα μας,οι συνέπειες θα είναι τραγικές για τον τουρισμό,αλλά και για τον τοπικό πληθυσμό που ζούν σε κλειστές κοινωνίες,και η μετάδοση του ιού θα είναι μαζική και ολέθρια!!
4)Αν πολλοί από τους "πρόσφυγες" προσποιούνται τους κακομοίρηδες και είναι προγεφύρωμα της απάνθρωπης Ισλαμικής οργάνωσης ΙSSIS Ισλαμικό κράτος ,τί γίνεται?
5}Στην Τουρκία υπάρχει 5% ανάπτυξη και δυνατή οικονομία,γιατί οι παράνομοι μετανάστες και ομόθρησκοι τους μωαμεθανοί δεν κάθονται εκεί?και έρχονται σε ένα κράτος έτοιμο για κατάρρευση και ανεργία 34% ?
 
Αυτά και άλλα πολλά που πρέπει να προβληματίσουν τον λαό και όχι τους συνωμότες διαχειριστές του εβραιοκρατούμενου κράτους των Ελληνόφωνων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html