Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗΣ-ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!



Η υπεύθυνη αρχαιολογική υπηρεσία Ρόδου μετα την γραπτή προ 7μηνών διαβεβαίωση που μας έδωσε,ότι ο χώρος θα περιφραχτεί και διαφυλαχτεί  από το μπάζωμα που σχεδίαζαν να κάνουν
κάποιοι,,,ήρθαμε στο σήμερα 6 μήνες μετά δηλαδή,και  όχι μόνο δεν προ φυλάχτηκε ο ιερός χώρος ,αλλά καταστράφηκε ολοσχερώς από την σφύρα του δήμου!!η καταστροφή του μοναδικού αρχαιολογικού χώρου της κοινότητας Μαλώνας σηματοδοτεί εξελίξεις !!
Όπως μας πληροφόρησαν μέλη του συλλόγου Φίλοι της αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης από την μανία της σφύρας δεν γλύτωσε ούτε το μωσαϊκό του δαπέδου του ναού,τα διέλυσαν όλα σαν να ήταν ο κακός εχθρός τους αναφέρουν.
 Η βεβήλωση του ιερού χώρου από τους ελληνόφωνους δεν πρόκειται να περάσει έτσι!!
Θα υπάρξουν αντιδράσεις πολύ έντονες τις ερχόμενες ημέρες.
Το αίτημα που κατάθεσε ο σύλλογος στην αρχαιολογική υπηρεσία για ανάδειξη και προστασία του ιερού είναι το παρακάτω
 Λάβαμε την έγγραφη απάντηση από την υπηρεσία που αναφέρει τα εξής:


 Όπως μας αναφέρουν μέλη του συλλόγου,η αρχαιολογική υπηρεσία τους εξαπάτησε με ψεύτικες ελπίδες.
Αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης ήταν να πάνε τα μηχανήματα του δήμου η του υπεργολάβου του δήμου και να κατεδαφίσουν το ιερό "ες έδαφος φέρειν"





Έπεται συνέχεια !!!!!!
Σχετικά θέματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html