Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ - ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙκΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΟΥΓΛΑ"-ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΊΔΕ ?




Πάει καιρός που συνέβη αυτό το παράδοξο,πρωτοφανές και ανήκουστο συνάμα γεγονός,που ντροπιάζει κάθε ευπατρίδη αυτής της χώρας.
Ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας δέχτηκε την βράβευση"Φάκα" από
τους παμπόνηρους Τουρκαλάδες,που συμπεριέλαβαν τον δήμο και νησί της Σύμης στην δικιά τους περιφέρεια,αυτήν των Μούγλων.!!
Μπράβο πατριωτάρα δήμαρχε,που έμαθες αυτά τα κόλπα?τα ουζάκια στου Μάνου μήπως σε βλάπτουν?  η φιλοτουρκικές σου παρτίδες πάντως είναι γνωστές εκεί στου Μάνου,ξέρεις εσύ.
Και δεν μας λες ρε ,,θυσιάζεις την πατρίδα για το χρήμα?που αποσκοπούσε αυτή σου η κίνηση δηλαδή? ,με το να δεχτείς να συμπεριληφθεί το νησί μας σε τούρκικη επικράτεια? μήπως για περισσότερους τουρίστες,?, στο χρήμα Ε ? η μήπως σαν και αυτούς τους τουρίστες
Τι μπορεί να πει κανείς για έναν παραδόπιστο,,,για έναν άλογο υποτακτικό που βλέπει το τυράκι αλλά αγνοεί την φάκα!!!
Ο πλέον επικίνδυνος δήμαρχος στην Ελλάδα πρέπει να εξοστρακιστεί από το νησί χωρίς δεύτερη σκέψη!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html