Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ" ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ




 Η είδηση βγήκε στο σεργιάνι 3/8/2014
 Μετά την ανακοίνωση της πτώχευσης του Ρωσικού T.O. LABIRINT, ο ξενοδοχειακός όμιλος “MITSIS HOTELS” έτυχε να φιλοξενεί περί τις 5.000 Ρώσους τουρίστες στα ξενοδοχεία του σε όλη την Ελλάδα.
Στα ίδια δημοσιεύματα μάθαμε  πως ολοι οι τουρίστες που διαμένουν  στα ξενοδοχεία “MITSIS” θα
συνεχίσουν να φιλοξενούνται χωρίς καμία επιπρόσθετη πληρωμή μέχρι την ημερομηνία αναχώρησής τους.

Είναι όμως τα πράγματα έτσι?
Σύμφωνα με  πηγή ,,,Οι Ρωσική τουριστική εταιρία Labyrinth  που πτώχευσε είχε προκαταβάλει για τον  Ιούλιο και Αύγουστο 15.000.000 ευρώ στην Μήτσης hotels ltd.
Η "καλόψυχη" και φιλόξενη εταιρία του Μήτση όπως παρουσιάστηκε από τα τοπικά φερέφωνα έχει πάρει τα λεφτά της,και μάλιστα έχει και κέρδος μερικά εκατομμύρια,λόγο πως η εταιρία Labyrinth πτώχευσε τον Ιούλιο!!
Οπότε οι τουρίστες που διέμεναν στα ξενοδοχεία Μητσης είχαν πληρώσει κανονικά της διακοπές τους όπως και η εταιρία τους.
Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η φιλόξενη και πονόψυχη εταιρία του Μήτση προέβη σε ανακοίνωση για δήθεν δωρεάν διαμονή των τουριστών που πτώχευσε η εταιρία τους!!

Αk:Ουδεν κρυπτον υπο του Ηλίου 
ΠΗΓΗ:ΕΥΡΗΜΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδια.....πεστετα!!!!!!!!!!!!!! εθνοπατερες δεν υπαρχουν πια!!!!!!!!!! μονο λαμογιαααααααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html