Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

300.000+ ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΤΗΣΊΩΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΜΟΝΩΝ !!ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ?




Αναγνώστης

Πάει καιρός που κατάλαβα τον δόλο και την παγαποντιά ορισμένων ανθρώπων που επιβουλεύονται το θρησκευτικό συναίσθημα του κοσμάκη.
Αποφάσισα να καταγγείλω το βρώμικο κατεστημένο εντός ιεράς μονής γιατί απλά
δεν μπορώ να δεχτώ άλλο αυτήν την  σαπίλα,που οικονομάει εις το όνομα του Χριστού και της Παναγίας.

Θέλω να σας γνωστοποιήσω πως μάταια έστειλα την ίδια επιστολή καταγγελία σε διάφορα σάιτ της Ρόδου γιατί  όλοι αρνήθηκαν να δημοσιοποιήσουν το θέμα μου,άγνωστο γιατί αρνήθηκαν...έτσι αποφάσισα να στείλω το θέμα και σε εσάς,γνωρίζοντας  τις θρησκευτικές σας προτιμήσεις.

Στο κόλπο είναι 5 άτομα συμπεριλαμβανομένων και της εκκλησιαστικής επιτροπής της εκκλησίας, είναι οι ίδιοι άνθρωποι από την αρχή έναρξης της επιχείρησης, και θησαυρίζουν  εις βάρος των Χριστιανών πρώτον ,ερήμην του ιδίου μητροπολίτου κ.κ.Κυρίλλου δεύτερον!

Ο λόγος για δύο "βιβλιοπωλεία" που πουλάνε τα πάντα εκτός βιβλία θα έλεγα,γιατί εκεί μέσα πουλούν αποκλειστικά εικονίσματα της Παναγιάς σε διπλάσια τιμή από τα έξω καταστήματα, χωρίς καν να κόβουν αποδείξεις,  λάδια μύρα  κομποσκοίνια τίμιο ξύλο λαμπάδες φυλαχτά τάματα και άλλα εργαλεία για ευκολότερη μετάβαση στον παράδεισο,{μακάριοι πτωχοί το πνεύματι},βρίσκετε εντός της ιεράς μονής Τσαμπίκας της κάτω.

Έχουμε όμως και την Κυρά την ψηλή που και εκεί στήθηκε μεγάλο φαγοπότι με την διαφορά πως ο καλός Σαμαρείτης και έμπορας που λυμαίνεται την Κυρά την ψηλή είναι ένας, χωρίς αποδείξεις και αυτός τσεπώνει το μαύρο χρήμα πολλά χρόνια τώρα, η επιχείρηση λειτουργεί πολλά χρόνια,κι από ότι καταλαβαίνετε είναι δυνατό πόστο !!, ο καλός Σαμαρίτης λοιπόν που δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το πόστο του εν ζωή!! κάνει χοντρή κονόμα καθημερινός, και μόνο ο Χάρος μπορεί να τον πάρει από εκεί πάνω!!
Οι πελάτες είναι σίγουροι και σε καθημερινή βάση 365 μέρες τον χρόνο, δεν είναι όπως τους άλλους κάτω που περιμένουν κανέναν γάμο η βάπτιση η την πανήγυρη για να κάνουν "λαμπρή",
Είμαι σίγουρος παντως πως στο κόλπο είναι και οι ιερείς των μονών!!

Τα μαύρα και καθαρά κέρδη κατα την δική μου εκτίμηση από αυτά τα δύο παραμαγαζα ξεπερνούν τα 300.000 ετησίως.Που πάνε τα χρήματα ? φόρους σε αυτό το κράτος ποιός θα πληρώσει?

Και ερωτώ τώρα τα καταστήματα εντός μονών δεν υπάγονται στο Ελληνικό κράτος? έλεγχος απο το ΣΔΟΕ γιατί  δεν γίνετε ποτέ? Αυτή η άθλια κατάσταση θα συνεχιστή για πολύ ακόμη?

Ντροπή σας απατεώνες. Τ.Μ.Δ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html