Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ -ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο "ΓΕΡΜΑΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ" ΦΩΤΟΣ




ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ
ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!

Να αλλάξουν το αποκρουστικό σύμβολο των ΕΣ ΕΣ -  ΤΩΡΑ !!
Μάθαμε επίσης πως οι Γερμανοί στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο βρήκαν άφθονους συνεργάτες στο χωριό!!
και επειδής ένας αναγνώστης αναφέρθηκε πως τα φαρμακεία είχαν τον ίδιο σύμβολο,,,και επειδή μας αρέσει η αλήθεια του θυμίζουμε πως ήταν το σύμβολο των φαρμακείων κάποτε ,,εδώ η αλήθεια  δείτε την φωτογραφία και συγκρίνετε-- ένας ένας οι κατεργάρηδες στον πάγκο τους



3 σχόλια:

  1. Τον συγκεκριμένο σταυρό τον έχει ακόμη ο γερμανικός στρατός σαν έμβλημα του.Με μία έρευνα στο ιστολόγιο θα το διαπιστώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΣ ΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ? ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ....ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΙΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ....ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΩΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΦΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ,,!!ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΜΠΑΛΩΤΑ !!Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΙΩΝ ΒΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ--ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ !!

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html