Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: "ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΤΙΝ" ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ





Δεν είναι τυχαία γεγονότα συμπατριώτες όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταίως στο νησί μας.
Εδώ σήμερα θα διαβάσετε την αλήθεια όπως πραγματικά έχει, γιατί εμείς δεν παίζουμε την
κολοκυθιά και ούτε τον κρυφτούλι!!


Για παράδειγμα προχθές άλλο  ένα  Ρώσικο  τουριστικό πρακτορείο με άδεια από το βαθύ κράτος του νονού Πούτιν χτύπησε φαλιμέντο,{πτώχευση},η είδηση έπαιξε μερικές ώρες στα τοπικά ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου και αυτό ήταν,,τελείωσε ξεχάστηκε, μετά πίσω στην πραγματικότητα της βιοπάλης!! Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή, σκυλίσια θα λέγαμε.

Το λέμε αυτό για να σας προιδεάσουμε για τα περαιτέρω!

Μικρο μεγάλοι ξενοδόχοι  ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στην νότια Ρόδο και αλλού χτυπήθηκαν άνανδρα από τα "φουσκωτά" τουριστικά πρακτορεία  αδειοδοτημένο από το βαθύ κράτος  Πούτιν !
Δεν είναι ένας δεν είναι δύο είναι δεκάδες συμπατριώτες μας υγιής πρότινος επιχειρηματίες που φεσόθηκαν στυγνά εν μέσω τουριστικής σεζόν,άλλος με 70.000 άλλος με80.000 άλλος με 250.000 ευρώ από αυτούς τους απατεώνες Ρώσους.

Όμως ποιος νοιάζεται για τον πόνο του άλλου,δικός μου δρόμος δικό μου Βοιός  μπορεί να πει ο καθένας,,,όμως φίλοι μας δεν είναι έτσι τα πράγματα,,κάποιοι εργαζόμενοι δεν θα πάρουν πάλι δώρο και άδεια αλλά ούτε και τους μισθούς τους,η στην καλύτερη να πάρουν τα μισά,βλέπεται όλα είναι αλυσιδωτές αντιδράσεις!!!Μόνο μερικοί που "έχουν" θα καλύψουν τα κενά!
Έχουμε τα ονόματα των ξενοδοχείων που εμπιστεύθηκαν τους Ρωσους τσαρλατάνους,αλλά δεν μπορούμε να τα δώσουμε στην γραμμή διότι έλαβαν κάποιες υποσχέσεις για τις μεχρι τώρα υπηρεσίες τους στους Ρώσους τουρίστες, σε μερικές περιπτώσεις εξαπατημένους Ρώσους τουρίστες από ομοεθνείς τους.

Όσω για τους γουναράδες  επενδυτές που γέμισαν τις ξενοίκιαστες οικοδομές επί της ΡόδουΛίνδου και έπαιξαν αθέμιτα και βρώμικα εναντίον υγειών επιχειρήσεων στο νησί μας έχουμε να πούμε πως και αυτοί είναι  αδειοδοτημένοι από το βαθύ κράτος του αρχινονού Πούτιν!!
Αναλογιστήκαμε   αυτές οι τοπικές επιχειρήσεις που πλήγηκαν οικονομικά απο την εισαγόμενη Ρωσική "επιχειρηματικότητα" , πως θα βγάλουν τον χειμώνα αυτοί και οι εργαζόμενοι τους?

Θα λέγαμε πως μετά τις αποκαλύψεις περί αθέμιτου ανταγωνισμού από την ένωση εμπόρων Ρόδου ,της Τσαμπίκας Ιατρίδη και άλλων που όρθωσαν λόγο για τα μανιτάρια που ξεπετάχτηκαν ,και για τον ρόλο που βαράνε στο νησί μας,υπήρξαν άμεσα αλυσιδωτές αντιδράσεις από το βαθύ Ρωσικό κράτος, που μπορεί να συνετέλεσε στο εμπάργκο Ελληνικών προϊόντων στην Ρωσία,με πρόφαση την Ευρωπαϊκή ένωση,κτλπ. ως αντίποινα

Και έχουμε τους μαϊμού εθνικόφρονες και εθνικιστές της φακής να προσκυνούν την Ρωσία και τον Πούτιν λόγο ορθοδοξίας , και τους αριστεριστές των συνιστωσών που έλαβαν το χρίσμα απο τον Πούτιν να χορεύουν και να αγάλλονται νυν.
Και να μην ξεχνάμε πως οι Ορθόδοξοι φίλοι μας χτίζουν πυρηνικό εργοστάσιο στην Τουρκία για 23δίς δολάρια ,παρέχοντας και δωρεάν τεχνογνωσία στους Τούρκους, νομίζεις πατριωτάρα πως ο Ρώσος θα σε λυπηθεί? και θα σε βοηθήσει λόγο ορθοδοξίας? κούνια που σας κούναγε πατριωτάρες, γιατί αν πρέπει ο Ρώσος να προασπιστή τα συμφέροντα του θα σου βάλλει απο 700χιλιόμετρα μακριά
Και εσύ λαέ βασανισμένε όρθωσε το ανάστημα σου και μην ακούς για αλήθεια τα ψέματα τους.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html