Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Tα 7 πιο ΠΕΡΙΕΡΓΑ πράγματα, που ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ τις γυναίκες!



Η επιστήμη για άλλη μια φορά μας εντυπωσιάζει!
Έχουν εκπονηθεί μελέτες επί μελετών σχετικά με το τι είναι αυτό που ερεθίζει τις γυναίκες. Τι τους ανεβάζει την λίμπιντο και τους προκαλεί ακόρεστη όρεξη για σεξ.
Γνώμες υπάρχουν πολλές και σίγουρα συγκρούονται, εάν διαβάσετε ένα ανδρικό και ένα γυναικείο
περιοδικό. Υπάρχουν όμως ορισμένες έρευνες, που έχουν δημοσιευτεί με ευρήματα, τα οποία θα σας εκπλήξουν!

1. Τα πάντα εκτός από γυμνούς άντρες.
Σε μελέτη της Meredith Chivers γυναίκες είχαν υποβληθεί σε μετρήσεις αιμάτωσης του κόλπου, κατά την διάρκεια προβολής ποικίλων ερωτικών βίντεο, ανάμεσα στα οποία σεξ άντρα με γυναίκα, γυναίκα με γυναίκα, άντρα με άντρα, ενός γυμνασμένου γυμνού άντρα να περπατά στην παραλία και ζευγάρι χιμπατζήδων κατά την διάρκεια της πράξης. Οι γυναίκες, τόσο οι λεσβίες όσο και οι straight ερεθίστηκαν με όλα εκτός από ένα. Ακόμα και οι χιμπατζήδες, τους προκάλεσαν μία αναστάτωση, σε αντίθεση με τον γυμνασμένο γυμνό άντρα!
2. Γένια 10 ημερών.
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Evolution and Human Behavior τον Απρίλιο, έδειξε πως οι straight γυναίκες έλκονται περισσότερο όταν βλέπουν έναν άντρα με γένια 10 ημερών. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιου του New South στην Ουαλία, έδειξαν στο δείγμα διάφορα στάδια γενειάδας, με τις περισσότερες να έλκονται από τα γένια 10 ημερών. Σημαντικό είναι πως οι περισσότερες θεωρούσαν καλύτερες πατρικές φιγούρες, τους άντρες με πολλά γένια!
3. Συγκεκριμένα ονόματα.
Ο Richard Wiseman έκανε ένα κοινωνικό πείραμα με τίτλο «The Name Experiment», το οποίο παρουσίασε το 2008 στην Διεθνή Έκθεση Επιστήμης του Εδιμβούργου. Ο Wiseman έκανε ερωτηματολόγιο σε περισσότερους από 6.000 ανθρώπους για να βρει ποια ονόματα είναι συνδεδεμένα με την επιτυχία, την τύχη και τον ερωτισμό. Οι γυναίκες ανέφεραν πως το πιο ελκυστικό είναι το Ryan και στη συνέχεια τα James και Jack. Αντίθετα τα ονόματα με λιγότερο «κοινό» ήταν τα Peter, Thomas και George.
4. Βενζίνη, δέρμα και μελάνι.
Η έρευνα έγινε από την εταιρεία του καθαριστικού Daz και σε δείγμα 2,000 συμμετεχόντων, υπήρχε το αποτέλεσμα πως οι γυναίκες ερεθίζονται από την οσμή του δέρματος, της βενζίνης, της μπογιάς και του μελανιού. Αντίστοιχα οι άντρες έλκονται από μυρωδιές όπως του κραγιόν, baby lotion ή ψητού δείπνου.
5. Η μη διείσδυση πέους.
Σε μελέτη του 1984 για την ευαισθησία του αιδοίου, από μία ομάδα Κολομβιανών ερευνητών, ανακάλυψαν πως κάτι τετοιο ισχύει. Δείγμα τους ήταν 16 ιερόδουλες και 32 φεμινίστριες. Τους ανέθεσαν να διεγείρουν τα τοιχώματα του κόλπου με χέρια άλλων. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως περισσότερα από 3/4 ιερόδουλες ήρθαν σε οργασμό, συγκριτικά με το ποσοστό του 1 στα 8 για τις φεμινίστριες.
6. Good ‘n” Plenty Candy.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένα είδος γλυκόριζας, του οποίου η μυρωδιά αναμεμειγμένη με αγγούρι(!) προκαλεί μεγάλη διέγερση στις γυναίκες. Αντίθετα μεγάλα αρνητικά ήταν η κολώνια, το άρωμα κεράσι και κρέας στα κάρβουνα.
7. Βούρτσισμα δοντιών.
Το 2003 βρέθηκε μία 41χρονη από την Ταϊβάν, που είχε οργασμό 1 ή 2 φορές την εβδομάδα όποτε βούρτσιζε τα δόντια της. Όπως αποδείχθηκε αυτό που έκανε την γυναίκα να φτάνει σε τέτοια κατάσταση, ήταν πως οι κινήσεις που την ερέθιζαν ήταν οι αντίστοιχες του στοματικού σεξ!

 blog.focuswebtv.gr/?p=317554

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html