Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΤΙΜΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ~ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ !!



 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΜΕΙΝΕ  ΥΓΕΙΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ  !

Την στιγμή που διάφορα φερέφωνα καθησυχάζουν τους άσχετους και κυρακατίνες πως η τουριστική σεζόν φέτος θα πάει καλά, επίσης ακόμη καλύτερα απο πέρυσι, οι υποχθόνιοι Γερμανοί ως δηλητηριώδει  έρποντα
ετοιμάζονται να  ρίξουν το φαρμάκι τους σε μια απο τις τελευταίες πηγές εσόδων της χώρας!! Πιέζοντας την κυβέρνηση να συνεργαστεί με τούς "¨Εργοδότες γερμανούς'""ταυτοχρονα να συμβιβαστεί στα θέλω της τρόικας και δανειστών, υπογράφοντας την θανατική καταδίκη της χώρας μας!!

Για να διαβάσουμε προ ημερών δημοσίευμα 

Όπως είπε προς τη Deutsche Welle η εκπρόσωπος τύπου της TUI Κάτριν Σπιχάλα:
«Η Ελλάδα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς των γερμανών πελατών της TUI. Μετά την Ισπανία και την Τουρκία, η Ελλάδα καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Σύμφωνα με αυτά, τον Μάρτιο ο αριθμός των προ κρατήσεων μειώθηκε κατά 26% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2014. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος αποδίδει την αρνητική εξέλιξη στην αβέβαιη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Την άκρως θετική αυτή εικόνα επιβεβαίωσε στη DW και η εκπρόσωπος τύπου της Alltours Αλεξάντρα Χόφμαν η οποία κάνει λόγο για άλλη μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό. Στην Alltours μάλιστα ο αριθμός των προ κρατήσεων ξεπερνά μέχρι στιγμής τα περσινά επίπεδα με το σχετικό ποσοστό να παρουσιάζει διψήφιο αριθμό αύξησης.http://www.dw.

Από ότι αντιλαμβάνεστε οι γερμανοί εκβιάζουν τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση με αντίποινα αν τυχόν δεν πράξει τις ευρωπαϊκές γραμμές η κυβέρνηση Τσίπρα, να λοιπόν γιατί η πληρότητα των τουριστικών μας μονάδων είναι σε χαμηλά επίπεδα .
Να μην αναρωτιόμαστε πλέον γιατί δεν πάει καλά η σεζόν, γιατί ξέρουμε πως οι φίλοι μας ανθρωποφάγοι γερμανοί και άλλες τουρκοουνικες φυλές του βορά εκβιάζουν,,,,,,,
Ακουσίλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html