Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ Η ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΛΙΝΔΟΥ ;ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ,,,,,

 ΕΤΑΙΡΠΡΟΦΥΚΑ



Κατά το μεσημέρι 23-6-2015 απέναντι  απο το δημοτικό κυνοκομείο, επι της κεντρικής οδού
ξέσπασε φωτιά.

Στο σημείο έφθασε  όχημα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ !!Συμπερασματικά η φωτιά ελέγχθηκε άμεσα χάριν στην εμπειρία των πυροσβεστών που κάποιοι πήγαν να τους μεταλλάξουν σε οδοκαθαριστές άνευ προϋπηρεσίας!!
Η διατύπωση αυτή δεν αποτελεί λεκτική υπερβολή αν θυμηθούμε τα τερτίπια των δημόσιων υπαλλήλων Π.Ρ. 

Στο όλο ιστορικό μπορούμε να προσθέσουμε την βοήθεια που πρόσφερε η Πυροπροστασία  Ρόδου που βρίσκετε ακριβώς απέναντι απο το σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά,δίνοντας νερό με μάνικες απο το κατάστημα τους, στα παλικάρια της εταιπροφυκα βοηθώντας απ'την πλευρά τους στην κατάσβεση της φωτιάς!!
Επιπροσθέτως θα αποτελούσε παράληψη αν δεν αναφέραμε πως η κίνηση οχημάτων επι της "εθνικής οδού" διεκόπη για μερικά λεπτά της ώρας.

Αξιοσημείωτο που πρέπει να προστεθεί στην ανάρτηση είναι, πως η φωτιά αν περνούσε το τοιχάκι που βλέπετε στην φωτογραφία ,τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά !!γιατί αν περνούσε στο πρώην κέντρο ¨διερχομένων" τότε θα μετρούσαμε πάλι στρέμματα.
Κατόπιν  ήρθε και η πυροσβεστική Ρόδου ,,,,μμμμ

Ευγε λοιπόν στην εταιπροφυκα ΑΞΙΟΙ


1 σχόλιο:

  1. αδελφέ πόσα παίρνεις για να γραφεις μπαρούφες και ανακρίβειες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html