Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΟΤΑΝ Η ΛΕΞΗ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ! ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ



Δύο νέα κορίτσια 30 και 50 ετών από το νησί μας έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα σήμερα τα χαράματα ,έξω από το ξενοδοχείο Έψιλον.

 Για άγνωστο λόγο ο οδηγός της μηχανής με επίθετο Χατζήδιάκος που μετέφερε τα κορίτσια απο το κέντρο διασκέδασης στο ξενοδοχείο όπου εργάζονταν, έχασε τον έλεγχο και
προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού με αποτέλεσμα οι κοπέλες να εκτιναχτούν και να  χτυπήσουν στο τσιμεντένιο τοιχίο τα κεφάλια τους ,αυτός σύρθηκε με την μηχανή και γλίτωσε.

 
Ο οδηγός ήταν λιμενικός, νυμφευμένος με παιδιά από ότι μάθαμε,έχει  ιστορικό με πολλά ένσημα , όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες μπορεί να διατηρούσε σχέση με μια από τις δύο που μετέφερε, η άλλη κοπέλα που επέβαινε για άγνωστο λόγο στην μηχανή είναι μάνα 3παιδιών χωρίς πατέρα απάντρευτες από την Μαλωνα Ρόδου ,έχασε τον άντρα της απο κακιά αρρώστια, είναι η άτυχη Σεβα Καραγιάννη ,είναι αδερφή του  πρώην Πάρεδρου του χωριού .


Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται σε διπλανό ξενοδοχείο και κατέθεσε ως μάρτυρας αναφέρει πως μιλούσε μαζί τους όπου να έρθει το ασθενοφόρο!!! 

Αν άργησε να έρθει το ασθενοφόρο και χάθηκε πολύτιμος χρόνος ως προς την κατάληξη των κοριτσιών είναι θέμα που πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. 

 Το δράμα 

Το αδικοχαμένο 30χρόνο κορίτσι ονομαζόταν Γωγώ και ήταν από την Θεσσαλονίκη ,,, χθες γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια ,εργαζόταν ως ναυαγοσώστης στο ξενοδοχείο Κολοσσός μαζί με την Σεβα που δούλευε σε άλλο πόστο του ίδιου ξενοδοχείου, σημειωτέον πως οι γονείς της ατυχής Γωγώς έφυγαν εχθές μετά από μια βδομάδα που ήταν μαζί με το παιδί τους ,εδώ στην Ρόδο!! 
Δράμα είναι μια λέξη πολύ λίγη για να κατανοήσει ανθρώπινος νους το θλιβερό και άνευ προηγούμενου συμβάν!! 

Η κηδεία της άμοιρης Σέβας θα γίνει αυριο 5μμ στην Μαλώνα,   Συμπάσχουμε και θλιβόμαστε για αυτό το γεγονός βαθύτατα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τα κορίτσια.

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html