Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ~ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ !!


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,,ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ!!

Είναι κοινό μυστικό  οτι η ύπαρξη της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ χαλάει την κρέμα σε εργολαβικούς κύκλους της κονόμας, και της ασυδοσίας του παρελθόντος.


Για να γίνει ποιο σαφές στο κοινό , έχουμε στο ένα χέρι την νέα περιφερειακή

αρχή με  {καθαρά χέρια} προσπαθώντας βέβαια και αυτή να απαλλαγεί απο  λίγους παρατρεχάμενους της παλαιάς κοπής με λερωμένα χέρια, να προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα στα οικονομικά ,επιπλέον οργανικά προβλήματα της περιφέρειας Ν.Α.
Βέβαια τα πράγματα δεν είναι  τόσο εύκολα  για μαζέματα και μεταρρυθμίσεις την στιγμή που θίγονται σοβαρά συμφέροντα τρίτων,όπως εργολάβων-υπεργολάβων, μηχανικών,  καταστημάτων ανταλλακτικών ,πρατηρίων καυσίμων και τροφοδοσίας, δικηγόροι, αρχιτέκτονες,κτλ πλέκουν το φάσμα του ιστού των συμφερόντων. 
Απ΄το άλλο χέρι έχουμε την Εταιρπροφυκα,μια άρτια στελεχωμένη υπηρεσία που βάζει τα γυαλιά και παραδειγματίζει με την αποτελεσματικότητα της, πολλούς και διάφορους{ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ} εξοικονομώντας μεγάλα ποσά απ΄τα ταμεία της περιφέρειας,που προοριζόντουσαν για ημετέρους υπεργολάβους.  

Συγχρόνως δέχεται χτυπήματα κάτω απ'την μέση απο τους έχοντες τους Όνους 
δέσαντες, που λειτουργούν καμιά φορά αθέμιτα,διακινδυνεύοντας πολλές φορές την εξέλιξη φυσικών καταστροφών, φτάνει να αναλογιστεί κανείς γιατί δεν μιλουν στον ασύρματο την ώρα που δέχονται κλήση για έκτακτο,αλλά μέσο κινητών ; μήπως για να μην τύχουν και πάνε δεύτεροι στο σημείο;και χάσουν τα εύσημα! ; Αυτά και άλλα πολλά μας γνωστοποιήθηκαν που είναι ουκ εκ του λόγου κ άνευ  επι της παρούσης .

Με δεδομένα τα παραπάνω δεν μας εκπλήσσει το γεγονός γιατί βγήκαν τα "μαχαίρια",,,απο τους κομματικούς εργολάβους της πρώην νομαρχιακής αρχής, στοχοποιώντας τους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου της Εταιπροφυκα!


Ακούστηκε πως εργαζόμενος δέχτηκε απειλές και εκφοβισμό απο γνωστό υπεργολάβο την ώρα που κλάδευε  επι της οδού  ! Το θέμα πρέπει να διερευνηθεί απο τους άφθαρτους της Π.Ν.Α αν υπάρχουν,,, ακούει ο Γ.Φ ;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html