Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΚ !!ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !“Αν χτυπήσει η Ρωσία Θα υπερασπιστούμε την Τουρκία” (βίντεο)

Ο ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?  

Ο υποψήφιος Πρόεδρος, από τη μεριά των Δημοκρατικών, Marco Rubio ανέφερε στο Fox News, πως αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να συνταχθούν με την Τουρκία σε μια αντιπαράθεση με τη Ρωσία.


«Είναι ένα μέλος της συμμαχίας του ΝΑΤΟ», είπε αρχικά ο Rubio και συνέχισε «κάθε κίνηση σε βάρος της Τουρκίας, σε κάθε περίπτωση, θα υπονομεύσει τη συμμαχία του ΝΑΤΟ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή. Αν η Ρωσία πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να προβεί σε αντίποινα κατά της Τουρκίας και το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα γι ‘αυτό, πλανάται. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε πολύ σαφείς ότι θα ανταποκριθούμε και θα υπερασπιστούμε την Τουρκία όταν βρεθεί κάτω από ρωσική επίθεση. Διαφορετικά, το σύνολο της συμμαχίας του ΝΑΤΟ έρχεται σε αμφισβήτηση».



1 σχόλιο:

  1. If the NATO is the BIG brother for turkey in real life im my son come to me and complain first I must find out if he got the right or just make trouble and come to me for help..If turkey is wrong must NATO punish somehow turkey and not support.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html