Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ε-Δ ! "MACEDONIAN" ΜΚ ΓΙΑOΥΡΤΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ,,

Είναι γνωστό ότι το κέρδος και το χρήμα δεν έχει πατρίδα μήτε θεό !
Στις μέρες μας το περίφημο γνωμικό που λεγότανε  από ανθρώπους της γνώσης  [Το χρήμα

πολλοί εμίσησαν την δόξα ουδείς], μεταλλάχθηκε αντιστρόφως!!
Έτσι στις μέρες μας η γνωστικότητα η εργατικότητα το φιλότιμο και τιμιότητα του ανθρώπου, υπερνικήθηκαν στις κοινωνικές βαθμίδες  από την ισχύ  του χρήματος και την ατιμία !
Με άλλα λόγια ζούμε την απόλυτη κατάπτωση του λογικού.
Η αρπαχτεί έγινε εξυπνάδα και η απάτη νόμιμη.
Όσο για τις αξίες και αρετές που προσπάθησαν οι πρόγονοι μας Ελληνες  να μας εμπεδώσουν, ουδείς  λόγος να γίνετε, κατά συνέπεια οιωνίζεται στις κοινωνικές τάξεις μέσο του εβραιόδουλου εκπαιδευτικού συστήματος, η κοινωνική κατάταξη του ανθρώπου-πολίτη, με το χρήμα που κατέχει.
Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν υπάρχει λόγος αμφιβολίας για το πως φτάσαμε στο ναδίρ πολιτισμικά, να ζούμε ανάμεσα σε κλέφτες πατριδοκάπηλους ρουφιάνους ενός αλλοδαπού συστήματος.
Ο σημερινός  πρωταγωνιστής του θέματος που γνωστοποιούμε είναι τα υπερκαταστήματα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,ο γνωστός  "Έλλην" επιχειρηματίας με τις μεγάλες Ελληνικές σημαίες έξω από τα καταστήματα του,,μετά την γνωστή  αγοροπωλησία των καταστημάτων του στην χώρα, άρχισε άλλα παιχνίδια τώρα,, βαπτίζει  αλλοδαπά προϊόντα Ελληνικά που μάλιστα φέρουν ενδείξεις που προσβάλουν τον κάθε εθνικά σκεπτόμενο πολίτη.
Στην φωτογραφεία ενός γαλακτοκομικού προϊόντος που εισάγεται προφανώς,διότι δεν αναγράφετε επι της σκευασίας χώρα προέλευσης,  βλέπουμε την ένδειξη ΜΚ δηλαδή MACEDONIA.

Διερωτάται  κανείς ο ΕΦΕΤ πως μπορεί και δίνει άδεια για εμπορεύματα τρίτων χωρών χωρίς την προβλεπόμενη σήμανση, πως γίνετε να μην ελέγχουν τα αντιεθνικά αναγραφόμενα των προϊόντων που πλασάρει στην αγορά το κάθε εμποροκαθίκι , τελικά δεν έμινε τίποτα όρθιο στην χώρα;;;ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ
  


2 σχόλια:

  1. Μήπως είναι η μετάφραση των συστατικών στα Σκοπιανά? Η χώρα προέλευσης που αναγράφετε στην φωτογραφία του προϊόντος? Το ψάξατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ απλό στην μαύρη λίστα και το προϊόν και το κατάστημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html