Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Καταρίπτεται – Ομαδικός γάμος παιδοφίλων


38501
Ξανακυκλοφορεί και αναπαράγεται από χρήστες του facebook η παρακάτω φωτογραφία, αφήνοντας την υπόνοια πως πρόκειται για ομαδικό γάμο παιδοφίλων.

Η φωτογραφία είναι πραγματική, αλλά τα κοριτσάκια δεν είναι νύφες. Είναι παράνυφοι από τις οικογένειες των ζευγαριών.
Το 2009 η χαμάς οργάνωσε ομαδικό γάμο 450 ζευγαριών για να βοηθήσει στα έξοδα του γάμου και έδωσε γαμήλιο δώρο 500 δολάρια σε κάθε ζευγάρι. Η παραπάνω φωτογραφία είναι από αυτόν τον ομαδικό γάμο.
Η φωτογραφία προωθήθηκε μαζί με τον ψευδή ισχυρισμό πως πρόκειται για ομαδικό γάμο παιδοφίλων το 2009, αρχικά με email και σύντομα δημοσιεύτηκε και στην Ελλάδα, εκτός από διάφορα blogs, από την εφημερίδα Αδέσμευτο Τύπο και τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο.
Οι νέοι σταυροφόροι της απάτης
Η ιστορία πίσω από το ισλαμοφοβικό hoax email που ξεγέλασε ακόμα και τον Τύπο
Ανασκευάζει (με μισή καρδιά) ο Αδέσμευτος, για την απάτη με τα παρανυφάκια
Οι ανήλικες ήταν παρανυφάκια!
ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!
Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και το ψέμα για τη Χαμάς
https://archive.is/E7LJI
Η Χαμάς διέψευσε τις φήμες που αναπαράγονται στο διαδίκτυο και τόνισε πως οι περισσότερες νύφες ήταν άνω των 18 ετών και η μικρότερη νύφη ήταν 16 ετών.  https://archive.is/8zubi. Η νόμιμη ηλικία γάμου για τις γυναίκες στην Παλαιστίνη είναι 15 ετών.
Η ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Πρεσβείας, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων για το email που διακινείται στο Διαδίκτυο και αφορά τον ομαδικό γάμο στη Γάζα με δήθεν ανήλικα κοριτσάκια, σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για μια νοσηρή απόπειρα αμαύρωσης της εικόνας του παλαιστινιακού λαού, των εθίμων και των παραδόσεών του, με προφανείς στόχους από τους εμπνευστές της, και εκφράζουμε τη λύπη μας για την αβασάνιστη διακίνηση του σχετικού email χωρίς διερεύνηση της αλήθειας.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το περιεχόμενο του συγκεκριμένου email και τις παραπλανητικές φωτογραφίες που το συνοδεύουν, και διευκρινίζουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα κοριτσάκια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες στον ομαδικό γάμο, αλλά τα παρανυφάκια. Τα ντυμένα παρανυφάκια είναι μια συνηθισμένη τοπική παράδοση σε πολλούς Ισλαμικούς γάμους, και συνήθως είναι οι μικρές ,,,,,,,Περισσότερα στην ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html