Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ!! ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΕΣ ΤΙΣ ΕΥΈΛΙΚΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΛΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ!




Θέλουν το νησί μας καμένο χωρίς ελάφια !
Μερικές μόλις μέρες μετά την αποτυχία του Π.Σ.Ρ να ελέγξει την φωτιά στην Απολάκκιας στα πρώτα στάδια της, με τα γνωστά αποτελέσματα ,{20.000 στρέμματα }στο νησί μας, φάνηκε η
γύμνια της πολιτικής προστασίας κατά πρώτων, της πυροπροστασίας του νησιού κατά δεύτερο.
Επίσης  η απουσία των ευέλικτων οχημάτων της ετεπρόφυκα, κρίνεται εγκληματική για τους   υπευθύνους στον σχεδιασμό της καταπολέμησης πυρκαγιών.

Επιπλέον εγινε γνωστό ότι η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση, τυπική διαδικασία θα ήταν για την εταιπροφυκα η κατάσβεση της, όμως ο πολύτιμος χρόνος χάθηκε όσπου να έρθουν τα πυροσβεστικά από την Ρόδο και άλλους σταθμούς  [αν άκουσαν το CB],,,, με αποτέλεσμα η φωτιά  να εξαπλωθεί στο δάσος καταστρέφοντας μια τεράστια έκταση και την βιοποικιλότητα της.

Εκ των πραγμάτων η καταστροφή στην νότια Ρόδο οφείλεται στους πολιτικούς ταγούς της αντιπολίτευσης της περιφέρειας Ν-Α  διότι αυτοι τρενάρουν την επαναπρόσληψη του προσωπικού της εταιπρόφυκα για πολιτικές σκοπιμότητες .
Ποιο συγκεκριμένα, τα οχήματα της Εταιπροφυκα ανήκουν στο δήμο Ρόδου, μετά όμως την απόλυση τους από αυτόν, την διατήρηση αυτού του σώματος πυροπροστασίας ανάλαβε  η περιφέρεια Ν.Α , οπότε μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι το βαθυ ΠΑΣΟΚ που καλά κρατεί στην Ρόδο μάχεται την Νεοδημοκρατική περιφέρεια με αρχηγό τον Μαχαιρίδη,  με θύμα το νησί που έμεινε ακάλυπτο Ιούνιο μήνα
Αυτή η κόντρα πρέπει να σταματήσει, η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ πρέπει να πάρει θέσεις μάχης άμεσα, το νησί κινδυνεύει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα κριθεί το μέλλον της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ , ας ελπίσουμε πως τα 18 οχήματα του σώματος και οι 90 άνθρωποι του θα ενεργοποιηθούν, 
το νησί διατρέχει κίνδυνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html