Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΡΟΔΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ !! ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΤΟ ΚΑΨΗΣ ΣΕ ΡΟΔΙΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !



Σύμφωνα με όσα μας γνωστοποιήθηκαν, ο γνωστός Ρόδιος επιχειρηματίας που έχει απασχολήσει κατα το παρελθόν την κοινή γνώμη του νησιού, ξανα βγαίνει εμπρός και ταράζει τα
νερά για ακόμη μία φορά σε τοπικό επίπεδο! 
Η κίνηση του συμπατριώτη μας Ρόδιου μεγαλοξενοδόχου δεν υποδουλώνει κίνηση αντιπερισπασμού, αλλά ξεκάθαρα για σκεπτόμενου τοπικιστικού πατριωτισμού, που δυστυχώς έχει εξάλειψη στις μέρες μας, με τα συνεπαγόμενα, γνωστά αποτελέσματα.
Όπως αναφέρει η πηγή των όσων σας μεταφέρουμε, οι τελικοί "μνηστήρες" του διεθνούς διαγωνισμού της Τράπεζας εργασίας eurobank, είναι δύο, o Ρώσος Αβρααμοβιτς που προσπάθησε να αγοράσει κοψοχρονιά οικόπεδα στην νοτια Ρόδο πριν μερικά χρόνια, χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτόν, και τους  φίλιους της eyrobank Θάνου και Πάνου Λασκαρίδη.
Ο Ρόδιος μεγαλοξενοδόχος με την προσφορά του φρενάρει την διαδικασία του διαγωνισμού με τους μεγαλοκαρχαρίες που ορέγονται,  και ρίχνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων 30 εκ ευρώ!!
Ο Ρόδιος ευπατρίδης Φίλιππας Σταματιάδης και η οικογένεια του πρωτοστατούν  για μια ακόμη φορά υπέρ του νησιού μας.
Εμείς όλοι ευχόμαστε να μείνει το ξενοδοχείο Καψής σε Ροδίτικα χέρια, χωρίς να διατρεχόμαστε απο λανθασμένα τοπικιστικά συναισθήματα.
Ευγε στην οικογένεια Σταματιάδη για αυτή τους την πράξη.

Αk: Ελευσις Διαγοριδών 
Πηγή: Υποφάντης 

σχετικές αναρτήσεις : ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html