Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ ΡΟΔΟΥ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!




Δωμάτια χωρίς κλιματισμό, δυσοσμία, κατσαρίδες στα κρεβάτια και πάνω στους ανθρώπους τα βράδια ,συνθήκες μεσαίωνα για τους τρόφιμους, και άλλα που προκαλούν αηδία,δυσφορία  και
προβληματισμό,.

Αναγνώστης: η κατάσταση στο ίδρυμα Κολυμπίων κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη όσο και επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

Απο το ένα χέρι έχουμε τις φιλότιμες προσπάθειες του απλήρωτου νοσηλευτικού προσωπικού, και στο άλλο χέρι έχουμε τον διευθυντή Παναγιώτη Σουρλή  να αδιαφορεί  για τις τραγικές καταστάσεις που εξελίσσονται  υπο των ημερών του!! 

Μεσούσης  της καλοκαιρινής περιόδου που έχουμε τον υδράργυρο στα ύψη, τα δωμάτια των τροφίμων είναι με χαλασμένα κλιματιστικά και αφόρητη δυσοσμία, το βράδυ μοιάζει με φυλακή, χωρίς αέρα, ο ύπνος είναι άπιαστο όνειρο για τους άτυχους εσώκλειστους.

Τα αποχωρητήρια παρότι καθαρά, οι σωληνώσεις και τα αποχετευτικά είναι παμπάλαια, εκατοντάδες κατσαρίδες βγαίνουν απο τα σιφώνια το βράδυ, και τριγυρνούν στα δωμάτια, πολλές φορές ακούγονται κραυγές απο τρομαγμένους ,,,,

Οι νοσηλευτές και προσωπικό πληρώνονται με δόσεις! πολύ εξ αυτών αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.
Μετα από όσα μας έγιναν γνωστά περι των ταμειακών διαθεσίμων του ιδρύματος που  ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ, η  χρησιμοποίηση μέρους των ταμειακών διαθεσίμων, για επιδιορθώσεις και αναγκαίες κατασκευές για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των τροφίμων κρίνεται  επιτακτική!!

Καλούμε τον διευθυντή Παναγιώτη Σουρλή να απαρτίσει  το ΔΣ  του συλλόγου επιτέλους, που θα εξασφαλίσει  τα αναγκαία χρήματα για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.
Γιατί καλές είναι οι δωρεές και οι διακονιές,, όταν δεν έχουμε,,αν έχουμε και κάνουμε την "παλαβή" δεν είναι έντιμο ,,, το ξέρεις,,,,,,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html