Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! ΟΣΑ ΟΣΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ 3 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΡΟΔΙΟΥ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για miraluna kiotari bay
Ένα σοβαρότατο γεγονός διαδραματίστηκε  τις περασμένες ώρες στο νησί μας, χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο θέμα απο τα τοπικά μμε !που μπορεί όμως και να μην πήραν είδηση περι
αυτής της απίστευτης εξέλιξης για τον Ρόδιο επιχειρηματία και οικογένειας,  μιας και το όλο θέμα "τακτοποιήθηκε" απο την τράπεζα ίσως εν κρυπτό! 

Νομικά η υπόθεση κατάληξε δικαιώνοντας  την τράπεζα Πειραιώς,  λόγο παλαιότερων οφειλών της οικογενειακής επιχείρησης .
Ετσι τα ξενοδοχεία  που ήταν σε  ενέχυρο  πέρασαν στα χέρια των τραπεζιτών της Πειραιώς,  αυτοί με την σειρά τους τα έσπρωξαν όσα όσα στους Γερμανούς  της FTI για να πάρουν τις οφειλές .

Οι κόποι και θυσίες  του κάποτε ισχυρού Ρόδιου Βασίλη Παπαβασιλείου απο το Ασκληπιό Ρόδου πήγαν στράφι, ο Ρόδιος που συνέδεσε το όνομα του διατελώντας πρόεδρος της ΠΑΕ  με την επική άνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου της Ρόδου στην Α΄εθνική, , έδωσε τα πάντα για την ομάδα του τόπου του, και δεν ζήτησε  πίσω τίποτα.
Οι επιχειρηματικοί  στοχασμοί- οραματισμοί  του ζωντάνεψαν την νότια Ρόδο, δίνοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας, στον τοπικό πληθυσμό, κρατώντας τα χωριά πληθυσμιακά ζωντανά .
Για κακή τύχη οι κληρονόμοι  άφησαν λόγο κακοδιαχείρισης τα χρέη να τρέχουν,, άλλοι λένε ότι τους χτύπησε μεγάλη ατυχία, λέγετε επίσης ότι πέρασαν χρόνια απο την ημέρα που έχασαν τον έλεγχο, χρόνια απλήρωτο προσωπικό απλήρωτοι προμηθευτές και άλλα .

Ώσπου ήρθαμε στο σήμερα που κατασχέθηκαν όλα εως αποπληρωμής των χρεών και βλέπουμε, τα ξενοδοχεία blue bay, miraluna kiotari bay, και sunrise pefkos για τα επόμενα 40 χρόνια θα διαχειρίζονται απο τους Γερμανούς της FTI που τα ενοικίασαν απο την Πειραιώς όσο όσο, που αντιστοιχούν στα 18 εκ ευρώ! τζίρος μια καλής σεζόν δηλαδή για τον ξενοδόχο.

Οπότε για τα επόμενα χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση δεν θα έχει την παραμικρή συμμετοχή  στα ξενοδοχεία, τα πάντα  δέ  θα ελέγχονται και διαχειρίζονται απο τους Γερμανούς.
Ο χρόνος θα δείξει ,,,,,

Πληροφορίες : Φιλόροδος 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html