Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΡΟΔΟΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ- ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΥΠΟΨΊΑΣΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!




Δεν υπάρχει ενας εισαγγελέας  αλάδωτος, να βάλει ενα τέλος στο έγκλημα ; 
Αν και δια νόμου απαγορεύεται η κυκλοφορία στους δρόμους αυτού του είδους τα οχήματα, κάποιοι
παρακάμπτουν τους νόμους με τα γνωστά παραθυράκια και λαδώματα στο κράτος της αρπαχτής με δόξα το θεό !

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μια τραγικής κατάστασης στους δρόμους του νησιού, χτυπημένοι τουρίστες, με ακρωτηριασμένα μέλη, σπασμένα κρανία,  κομμένες καρωτίδες κτλ.
Με άλλα λόγια είναι μια μάστιγα που δυσφημίζει τον τόπο μας, και αφήνει πίσω της δυστυχισμένους επισκέπτες, και πενθούντες συγγενείς που οι αναμνήσεις τους απο τις διακοπές θα μοιάζουν με κακό όνειρο.
Πριν λίγες μέρες όχημα του συγκεκριμένου τύπου χτύπησε πλαγιομετωπικά με λεωφορίο,[ αγνωστες σωματικές βλάβες] για τους άτυχους.

Χθές τετράτροχο όχημα εξετράπη της πορείας του στο Φαληράκι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, [άγνωστή η κατάσταση τους] για τον λόγο πως δεν δημοσιοποιούνται στον τοπικό τύπο αν δεν είναι θανατηφόρα.
Σήμερα άλλο ένα τετράτροχο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες στην κατηφόρα στην περιοχή Λαδικό, [άγνωστες σωματικές βλάβες].

Να ξεχάσουμε τον αποκεφαλισμένο έξω απο την εκκλησία της Τσαμπίκας που του έκοψε την καρωτίδα  η προστατευτική μπάρα πέρυσι; και πόσα άλλα που δεν μαθεύονται!! 
Το ξαναλέμε μήπως και δημοσιοποιηθεί  το μήνυμα μας, χρειάζεται ιδικό δίπλωμα για να οδηγηθεί τέτοιου είδους όχημα,επίσης μόνο σε χωματοδρομο!! 
Η τροχαία εθελοτυφλεί ; οι αρμόδιοι καλοταϊσμένοι είναι όπως λέμε [ μακριά απο τον κώλο μας] και όπου θέλει ας μπει!!

Πάρτε επιτέλους μέτρα! εφαρμόστε τους νόμους σταρχιδαίοι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html