Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η πριγκίπισσα του Κατάρ συνελήφθη σε σεξουαλικό σκάνδαλο στο Λονδίνο;

14716221146-586x388

Ενα άρθρο έχει κυκλοφορήσει και μας πληροφορεί για ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα του Κατάρ.

Το άρθρο έχει φορεθεί στο διαδίκτυο , ας δούμε τι γράφει το pronews.gr

Χωρίς τίτλο


Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ καθώς η 34χρονη πριγκίπισσα Σαΐκα Σάλουα και ετεροθαλής αδερφή του μονάρχη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ, έγινε «τσακωτή» από την βρετανική μυστική υπηρεσία (ΜΙ6) και την Σκοτλαντ Γιαρντ να επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με επτά άνδρες ταυτόχρονα σε σουίτα του ξενοδοχείου Εξέλσιορ στο Λονδίνο.

Όλα ξεκινήσαν όταν οι αρχές έλαβαν ειδοποίηση να επεμβούν μετά από φασαρία που ακουγόταν στο δωμάτιο για να βρουν την γαλαζοαίματη Καταριανή να επιδίδεται σε όργια με επτά άνδρες μάλιστα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν κατά τον έλεγχο των στοιχείων των ταυτοτήτων διαπιστώσαν ότι η μόνη γυναίκα στο δωμάτιο ήταν μάλιστα και βασιλικής καταγωγής από το Κατάρ με την ίδια να μην αρνείται στιγμή την ταυτότητά της και την σύνδεσή της με την βασιλική οικογένεια του Κατάρ.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι «αγόρασε» τις υπηρεσίες των επτά Ευρωπαίων συνοδών από έναν Σαουδάραβα «μεσίτη» αφού πρώτα του είχε ζητήσει ότι οι παρτενέρ πρέπει να πληρούν κάποιες προδιαγραφές για να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

Επίσης η πριγκίπισσα από το Κατάρ δήλωσε ότι ζήτησε από τον Σαουδάραβα να παραμένει στο λόμπι του ξενοδοχείου για όλη την διάρκεια της νύχτας, και όσο εκείνη βρισκόταν στο δωμάτιο με τους επτά εραστές της, υπό τον φόβο μήπως την τραυματίσει κάποιος από αυτούς.

Η Σαΐκα Σάλουα υπογραμμίζει ότι δεν ήταν η πρόθεσή της να σπιλώσει το όνομα της αριστοκρατικής οικογένειας του Κατάρ και της χώρας με αυτήν της την πράξη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η νύχτα πάθους ήταν προσχεδιασμένη από την 34χρονη πριγκίπισσα καθώς κατά την σύλληψή της από τις βρετανικές αρχές τόνισε ότι με βάση το βρετανικό δικαίο μια τέτοια πράξη δεν ήταν κολάσιμη• όμως προς απογοήτευσή της οι αρχές την ενημερώσαν ότι μια τέτοια ενέργεια είναι ενάντια στον νόμο όταν κάποιος από τους παρτενέρ έχει ποινικό μητρώο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάνδαλο αυτό δεν θα επηρεάσει της σχέσεις του Κατάρ και της Βρετανίας καθώς η πριγκίπισσα και μέλος της βασιλικής οικογένειας της χωράς του Κόλπου τέλει υπό διπλωματικό άσυλο και άρα δεν μπορεί να συλληφθεί.

Μάλιστα όταν η βρετανική αστυνομία ειδοποίησε την πρεσβεία του Κατάρ στο Λονδίνο το προσωπικό δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το πως η πριγκίπισσα εναλλάχθηκε σε μια τέτοια κατάσταση απλά προσπαθούσε να μην ξεφύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ.
Χωρίς τίτλο
Φήμες αναφέρουν ότι οι προσφορές για να μην μαθευτεί η νύχτα ακολασίας έφτασαν ακόμα και στα 500 εκατομμύρια λίρες στις τοπικές εφημερίδες, ποσό το οποίο αρνηθήκαν καθώς η ιστορία έχει ήδη κάνει τον κύκλο του κόσμου.

Η 34χρονη πριγκίπισσα Σαΐκα Σάλουα του Κατάρ:

Χωρίς τίτλο 

 

Εκεί στην Αγγλία μάλλον τα παίρνουν πολύ σοβαρά τα σεξουαλικά όργια, καλείς την αστυνομία για φασαρία που ακούγεται από ένα δωμάτιο και ξαφνικά σου τη πέφτουν οι μυστικές υπηρεσίες. Θα πρέπει αυτό να μπει οδηγία στα διάφορα travel advisors.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο και μετά βεβαιότητος μας την παρουσιάζουν ως την πριγκίπισσα Σαΐκα Σάλουα, δεν απεικονίζει την Σαΐκα Σάλουα, αλλά την Alia Al Mazrouei, μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για το 2014 σύμφωνα με το Forbes.

 


Η όλη αυτή η ιστορία είχε ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου του 2016 και είχε κάνει την εμφάνιση της στο middleeastpress.com, το οποίο επικαλέστηκε ως πηγή τους Financial Times, σύμφωνα με το άρθρο οι Financial Times δεν δέχτηκαν το ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκρύψουν το γεγονός και δημοσίευσαν την είδηση.


 

Το άρθρο του middleeastpress.com δεν δίνει καμία παραπομπή στους Financial Times, αν κάτι τέτοιο γραφόταν σε τέτοιου βεληνεκούς εφημερίδα και ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό από κανέναν.

Σε αναζήτηση στους Financial Times με το όνομα της πριγκίπισσας δεν εμφανίζει κανένα σχετικό άρθρο που να κάνει λόγο για σεξουαλικό σκάνδαλο με 7 άντρες στη Βρετανία.

http://search.ft.com/search?queryText=princess+Qatar

H ίδια ιστορία όμως είχε παίξει και το 2012, αναφέροντας και πάλι τους Financial Times και τα περί χρηματισμού τους ύψους 50 εκατομμυριών δολαρίων για απόκρυψη της ιστόριας, παράδειγμα στο islamtimes.org από τον Απρίλιο του 2012. Το άρθρο, επίσης, δεν δίνει καμία παραπομπή στους Finacial Times.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και μια φωτογραφία με  εξώφυλλο των Times και με τον τίτλο… British security authorities arrested the daughter of prime minister of qatar

 

6a013486c853dd970c01901d1c0a16970b

 

To περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ενώ το δημοσίευμα του isalmtimes.org που επικαλείται τους Financial Times είναι από τον Απρίλιο του 2012, η φωτογραφία με το εξώφυλλο των Times έχει ημερομηνία 11 Ιανουαρίου 2013, γεγονός που πρέπει να μας βάλει σε υποψίες.

6a013486c853dd970c01901d1c0a16970b

 

Με την αναζήτηση στο διαδίκτυο του τίτλου British security authorities arrested the daughter of prime minister of qatar, το μόνο σχετικό που βρίσκουμε και μάλιστα στους Financial Times, είναι ένα δημοσίευμα με τον τίτλο Assad intensifies cyberwar against Qatar από τις 24 Απριλίου του 2012, το δημοσίευμα εξηγεί ότι τα περί σύλληψης της πριγκίπισσας στο Λονδίνο και κάποιες άλλες ειδήσεις που είχαν κυκλοφορήσει δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Χωρίς τίτλο

 

Αντιγράφω τη πρώτη παράγραφο του άρθρου.

The Qatari prime minister’s daughter is arrested in London. Qatar’s army chief stages a coup against the emir. Hamad bin Jassim, the prime minister, is sacked. None of these stories is true, but for a while Syria’s embattled regime tried to make them credible partly thanks to a group of loyal hackers.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.ft.com/cms/s/0/1fa5d708-8e1c-11e1-bf8f-00144feab49a.html#axzz4IBVYhX4g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html