Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΡΟΔΟΣ: ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ [ΓΟΥΡΟΥΝΑ] ΒΡΗΚΕ ΔΑΝΕΖΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΔΟ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ




Ακόμη δύο οικογένειες που επισκέπτονται το νησί μας θα ρίξουν μαύρη πέτρα, οι αναμνήσεις τους δε θα τους στοιχειώνουν εφ' όρου ζωής, αφού   σκοτώθηκε το παιδί τους τόσο άδικα. 

Όπως έγιναν γνωστά  χθες  15/10/2016  το απόγευμα, στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Πυλώνα – Λάρδου, η τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε η άτυχη 52χρονη υπήκοος Δανίας με συνεπιβάτη 57χρονη ομοεθνή της, εξετράπη της πορείας της και κατ έπεσε σε ακάλυπτο βραχώδες κενό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της ιδίας και το σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτιδας.

Η κατάσταση όμως με τόσους αθώους τουρίστες σακατεμένους στους δρόμους του νησιού δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρεπει να σταματήσει! απαγορεύοντας την κυκλοφορία των κρεατομηχανών με τις τέσσερις ρόδες, βγάζοντας τες άμεσα απο τους δρόμους μια και καλή.
Θεωρείται  εγκληματική η μη παρέμβαση του διοικητή της τροχαίας και της γενικής διεύθυνσης Σύρου στο τεράστιο έγκλημα που διαδραματίζεται κατα τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί μας  ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπει ένα τέλος σε αυτή τη κοινή συμφορά [μάστιγα].

Ευχόμαστε οι επισκέπτες μας να είναι καλά, και να αναρρώσουν τάχιστα, επιπλέον ευχόμαστε να μην ήταν άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα, διότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2016/09/blog-post_924.html


http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2016/08/blog-post_337.html


http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2016/08/blog-post_41.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html