Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΑΖΩΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ






Στην περιοχή που βρίσκεται σήμερα  το γνωστό  μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, υπήρχε στα Κλασικά Χρόνια, ο Ναός της θεάς Αρτέμιδος, όπως δηλώνει ένα επίγραμμα, ένας Ιερός Νόμος, όπου αναφέρονται θυσίες και τάματα προς τη Θεά Αρτέμιδα {αρχαιολογικό μουσείο Ρόδου}{Μουσείο Κοπεγχάγης}, προστάτιδα του κυνηγιού και του τοκετού,  ταυτίζεται και με την  Ειλειθυία, από το ελεύθω+υιός, δηλαδή μαμμή, και άρα τη θεά του τοκετού, στην αρχαιότητα γυναίκες με προβλήματα κυωφορίας και τοκετού από όλη την Ελλάδα ερχόντουσαν στον ναό της Αρτέμιδος της Ρόδου για να κυωφορήσουν η για να έχουν καλό τοκετό. Μέχρι σήμερα  η αρχαία Θεά παρθένος Αρτεμίς δίνει τον πολυπόθητο τοκετό στις γυναίκες που επισκέπτονται τον καταπατημένο ναό της στην περιοχή Φάγαι, τσινίκι σήμερα, χιλιάδες μαρτυρίες γυναικών που συλληψαν  παιδί ενώ δεν ήταν "επιστημονικά δυνατόν".
Επιγραφή 200 π.χ.χ

{Ποντωρέων
Ἀρταμιτίου
ἰκάδι, Ἀρτέμει
ἐς Φαγὰς αἶγα
5
καἶτα ἐφίερος
θύει ἰέρεια.}




Το συναξάρι που πωλείται επί του χριστιανικού ναϊδρίου για
7 ευρώ διαβάζουμε τα εξής προπαγανδιστικά ,πως οι καλοί χριστιανοί εξάγνισαν τον ειδωλολατρικό ναό γκρεμίζοντας τον, εξάγνιζωντάς επίσης και τα ειδωλολατρικά σύμβολα αγάλματα κτλπ,και ότι η παναγιά εκθρόνισε την Θεα Άρτεμη!!!!,, απομεινάρια του ναού συναντάμε τριγύρω στην περιοχή κολυμπίων ,



Κίονας και σπόνδυλος από τον υπέρλαμπρο ναό της Αρτέμιδος στην περιοχή "Φαγαι" χρησιμοποιείτε ως κάδος απορριμμάτων στην περιοχή των κολυμπίων δίπλα από τα κεραμικά του Κώστα.

Και "αναρωτιέται" κανείς τι κράτος Ελληνικό έχουμε !!! ?.

Μόνο όταν μας συμφέρει λέμε ,,,,Έλληνας είμαι ,ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας ,ο Λεωνίδας κτλπ,,στην πράξη κανείς προδότης πολιτικός και τσιράκια της αυτοδιοίκησης χρονια "ατέρμονα" νοιάστηκαν για την πολιτιστική μας κληρονομιά .

   Θα ήταν τόσο δύσκολο ο δήμος Ρόδου να μαζέψει τα απομεινάρια του ναού που είναι τριγύρω και να τα αναστήλωση η έστω έναν σπόνδυλο η μια κολόνα που να καταμαρτυρεί στον επισκέπτη τουρίστα η ντόπιο Ρόδιο που θέλει να ξέρει την ιστορία του τόπου του , πως εκεί υπήρχε ένας ναός Της παρθένου Αρτέμιδος ,?????




Αk


πηγές /
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%AE_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BA%CE%B1

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=124695&catid=1&subcatid=37



http://www.espressonews.gr/default.asp?artID=200591&catid=1&pid=79

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πως να ανδειχθει φίλε αφου τον έχουμε ακόμα στον κόρφο μας αυτον το χριστιανισμό

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ , ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΑΘΕΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ,,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ,, ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ,ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιος θα κανει τις δυο κινησεις φιλε, αυτοι οι ιδιοι που αντοπροσωπευουν τωρα τον ιδιο χριστιανισμο....;;

      Διαγραφή
  3. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html