Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΣΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΣΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ!!!



Είσοδος υπόγειας στοάς εικάζεται πως  οδηγεί στα νυμφαία και στον ναό του Διός πολιέου, πιθανόν εδώ να έκρυψαν οι αρχαίοι Ρόδιοι θησαυρούς και γραπτά κειμήλια της αρχαίας Ρόδου για να τα σώσουν από την ιερά οργή των "πρωτοχριστιανων" !!!
Ο παρόν αρχαιολόγικος χώρος είναι μοναδικος στο είδος του και πρέπει να συνεχιστούν οι
ανασκαφές!!!s.o.s
ΜΩΣΑΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 7Χ10,ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ




 Αρχαίες Ροδιακές επαύλεις πτολεμαϊκής περιόδου με  μωσαϊκά που καταμαρτυρούν ότι εδώ έμεναν επιφανείς πολίτες της αρχαίας Ρόδου!






 

ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ




 


Αk: Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ  ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΣ ΜΕΛΟΥΣΕΣ ΓΕΝΕΕΣ!!

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ!!!
11-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html