Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ,,,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ Η ΑΥΤΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ.





Ο εύκολος ο δρόμος είναι αυτός της κακίας που αυτόν δυστυχώς διάλεξαν οι σημερινοί νεοέλληνες χωρίς πολλά πολλά προβλήματα και κόντρες, προσκυνημένοι  και ανέμελοι στην μαύρη κατάρα που σκίασε την πατρίδα τους!!
 Ο άλλος ο δρόμος της αρετής είναι αυτός που διάλεξε ο πρόγονος μας ο
Ηρακλής που έπρεπε να περάσει από χίλια μύρια κύματα ώσπου να φτάσει στον
τελικό  σκοπό του  αυτόν της αιώνιας θύμησης αποκτώντας την Αρετή για την οποία αγωνίστηκε και αθανατοποιήθηκε.

ΕΛΛΗΝΑ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ

Σήμερα δεν θα σας πούμε για νέες στυμφαλιδες όρνιθες και λιοντάρια της Νεμέας διότι το θηρίο έχει αλλάξει όψη,είναι αόρατο και ισχυρό είναι  παντού και τρέφετε και συντηρείτε από την απάθεια και τον υπνωτισμό,"δέν θέλουμε να σταματήσουμε το γλυκό χάπι καραμέλα"της εύκολης ζωής !!!!

Και τώρα γεννάται το ερώτημα το πως μοιάζει ο δρόμος της Αρετής?και πως μπορούμε να τον διαβούμε?Η απάντηση στο πως ομοιάζει ο δρόμος της Αρετής  θα σας το ζωγραφίσω με δύο λόγια,<<Ελλάς, η προσκυνάς>>!!Να το μυστικό της Εθνικής ανάτασης και εθνικής ανασυγκρότησης,,  ως εδώ καλά.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κάτι που δεν αρέσει στους συντηρητές του αλλοδαπού θρησκεύματος!!!

Εδώ λοιπόν έχουμε την εικόνα που είναι η πατρίδα "Ελλάς" με ότι αυτό συνεπάγεται πρέπει να την ακολουθήσουμε και την υπερασπίσουμε με νύχια και με δόντια αν χρειαστεί!μέχρι τελικής αποκαταστάσεως της τιμής και της δόξας της!αυτό συνεπάγεται  με τον πολυπόθητο δρόμο της Αρετής !!

Λέγοντας θα ακολουθήσουμε εννοούμε να ακολουθήσουμε τα διδάγματα των προγόνων μας και της κληρονομιές που μας χάρισαν απλόχερα,,,και να υπερασπιστούμε εννοούμε να υπερασπιζόμαστε  την αληθινή θρησκεία που πίστευαν οι πρόγονοι μας που κάποιοι μας απαγόρευσαν δια βίας επιβάλλοντας μας αλλοδαπές θεότητες του μίσους και του σκοταδισμού που δήθεν ομιλούν για αγάπες και για συχώρια!!!
Μπορούμε όταν λέμε την λέξη είμαι Έλληνας να την εννοούμε?? 

Τώρα βλέπεις τελικά πως δεν είναι εύκολος ο δρόμος της αρετής? βλέπεις πως ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο κινδυνεύεις να χάσεις την εργασία σου ,,να πεταχτής έξω από το σπίτι της γυναίκας η της πεθεράς,να σε δάχτυλο υποδείχνουν και να σε αποκαλούν ειδωλολατρη η παγανιστή η ότι τους κατέβει!!γιαυτό κάτσετε εκεί και μην ασχολείστε με Αρετές και τέτοια ,απλά συνεχίστε να συντηρείτε το θηρίο που κατάστρεψε τον Ελληνισμό και βαράτε σταυροκοπήματα πρωί βράδυ στον αλλοδαπό θεό και δεν θα κινδυνεύετε,,,στα ανέμελα χωρίς πολλά πολλά κοινωνικά προβλήματα και να  διαβαίνετε τον δρόμο σας αυτόν της κακίας ως αδιαφόρετες ψυχές που καταλήγουν εν κόλπις Αβραάμ!! 
Αk!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html