Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!



ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΩΡΑ !!!

Στην Ρόδο τα πολύχρωμα ταξί δίνουν και παίρνουν και λογαριασμό δεν δίνουν !!Χρεώνουν το κατα το δοκούν,πουλούν τσαμπουκά,σε μια αποχαυνωμένη και ανάλγητη
πολιτεία,ξεφτιλίζουν το σύστημα και τους νόμους του κράτους!!

Εργαζόμενος  στην υποδοχή ξενοδοχείου της πόλεως Ρόδου μας απέστειλε αναφορά από καταγγελία τουριστών που του γνωστοποιήθηκε, Μαυρο ταξί όπως λένε οι τουρίστες τους χρέωσε 65 ευρώ για μια κούρσα αεροδρόμιο κέντρο Πόλεως Ρόδου, μάλιστα δεν τους έδωσε ούτε απόδειξη!!δεν είναι μόνο αυτό μας γράφει,,,τους πέταξε τα πράγματα στο πεζοδρόμιο και έφυγε αφηνιασμένος όπως λένε.
Της πινακίδες δεν τις συγκράτησαν λόγο της ιλιγγιώδους ταχύτητας που έφυγε.
Δηλαδή άλλοι δύο τουρίστες ήρθαν στην χώρα μας και πήραν τις χειρότερες εντυπώσεις

Το θέμα για εμένα είναι τι θα γίνει με αυτήν  η κατάσταση  με τα μαύρα ταξί? δεν υπάρχει νόμος,τάξη,έλεγχος τέλος πάντων,,,αστυνομία,,τροχαία, τίποτα ?

Δηλαδή που θα πάει αυτή η κατάσταση ? καθημερινά διαβάζουμε στο ΦΒ και αλλού για μαύρα ταξί που έκαναν και έδειξαν,θα ληφθούν κάποια μέτρα από μεριάς τροχαίας για αυτό το αίσχος?

5 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!!ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια οταν λεμε μαυρα ενοοουμε τα ιχ που κανουν παρανομο μεταφορικο εργο εις βαρος των ανιδεων τουριστων και των νομιμων μπλε ταξι της ροδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νόμοι υπάρχουν άλλα δεν τηρούνται.όσο αφορά το χρώμα υπάρχει νομοθεσία για το χρώμα του οχήματος αλλά επειδή κάποιοι ηληθιοι τα έβαψαν για να τα ενοικιαζουν σαν λίμο χωρίς ταξιμετρο η νομαρχία μας τους βοηθησε στην παρανομία και έβγαλε παράταση.πάρτους την άδεια για 4 μήνες τώρα στο καλοκαίρι να γίνουν μάγκες του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάτε στη στάση του λεωφορείου στο αεροδρόμιο να δείτε πόσους επιτηδείους έχει εκεί και μιλάμε για (νόμιμα )ταξί 5 ΕΥΡΩΠΟΛΑ Η ΤΑΡΙΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΟΔΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ 20-22 euro ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 5 euro (4 x 5 = 20 euro) ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΑΞΙ ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ? ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ.....ΜΠΡΑΒΟ ...ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html