Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΎΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ !!


Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους, επίσης να μην υπάρχουν αμφιβολίες από
κάποιους φανατικούς χριστιανούς που βάζουν την θρησκεία πάνω ακόμη και  απ'την ίδια τους την πατρίδα, αποκαλύπτουμε μια ακόμη απόδειξη για να εμπεδωθεί τουλάχιστον στα νέα παιδιά ότι κάποιοι τους δουλεύουν ψιλό γαζί από κούνια.

Μεγαλώνοντας οι νέες γενεές ως έρμαια, σε ένα θεοκρατικό καθεστώς, που μπολιάζει τα παιδιά μας με αλλοδαπά παραμύθια και παραδόσεις, που βιάζονται  ψυχολογικά από την υποχρεωτική νηπίων βάπτιση, και διδάσκονται στα σχολεία πως να γίνουν καλοί  υπόδουλοι  όπως εκφυλισμένοι πολίτες,,  χωρίς εθνιστικά στεγανά, επίσης  χωρίς στίγμα πατριωτισμού!! εδώ εδώ εδώ εδω

Δεδομένο πως το εβραιογεννές κατεστημένο με μανδύα τον ελληνοχριστιανισμό  άπλωσε τα πλοκάμια του παντού, προσπάθησε δε να καταστρέψει  οτιδήποτε θυμίζει στον Έλληνα το ένδοξο παρελθόν του, μορφοποίησε τον αέναω Έλλην σε ένα κακόγουστο πολυεθνιστικό  παραποίημα.

Ξέχασαν όμως κάτι πολύ υπαρξιακό οι συνωμότες - συνεργάτες του εβραιογεννούς καθεστώτος,  πως ο Ελληνικός πολιτισμός είναι το σπορικό στερέωμα του ελληνικού έθνους, και αναγεννάτε απ΄τις στάχτες του, που χρησιμοποιεί  μάλιστα τις στάχτες ως λίπασμα, και αναφύεται  ενδυναμωμένος .
Πίσω στο θέμα μας τώρα,,,



Στην εικόνα που βλέπουμε της παναγιάς Τσαμπίκας βλέπουμε το κάδρο να περιστοιχίζεται με αστεράκια του Δαβίδ γνωστά και  ως σημαιάκια του Ισραήλ !!! 
Τι δηλώνει αυτό ; θα μπορούσαν να βάλουν άλλα σχέδια αστεριών!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια  ;

Για την αθάνατη ψυχή του γένους θα μαχόμαστε! Επαννελληνισμός τώρα !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html