Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η... ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

Επιστολή 324/16.1."2017"
Προς τον καθηγητή κ. Θάνο Κριεμάδη
Διευθυντή του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου
Κύριε,,,,
διαβάσαμε σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο, την ανατριχιαστική είδηση πως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Εργαστηρίου σας, συνδιοργανώνει σήμερα με την σκληροπυρηνική θεοκρατική Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης ημερίδα με θέμα "Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς". Επί ώρα πολλή αναρωτιόμασταν βεβαίως μήπως πρόκειται για
φάρσα, όμως μετά από λίγο βεβαιωθήκαμε πως πρόκειται για πραγματικότητα. Ακραία και παράλογη, ίσως ακόμα και τραγική, για τα δεδομένα της εποχής, πλην όμως πραγματικότητα.
Διαβάσαμε μάλιστα πως εσείς ο ίδιος έχετε αναλάβει στην δική σας ομιλία να διαφωτίσετε το κοινό για το πώς μπορεί να γίνει αποδοτικότερη μία επιχείρηση με την... Νοερά Προσευχή, δηλαδή με το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"!
Σας συγχαίρουμε από τώρα. Σε μία χώρα που είναι ανορθολογική, διεφθαρμένη και αντιπαραγωγική λόγω των βυζαντινών νοοτροπιών και διαπλοκών της, εσείς, επιστήμων άνθρωπος, προτείνετε αντί εξορθολογισμού και απηνούς διωγμού της διαφθοράς και του παρασιτισμού, την... Νοερά Προσευχή! Την... "εκζήτηση του Θείου Ελέους και συγχρόνως πράξη μετανοίας του πεπτωκότος αμαρτωλού ανθρώπου" σύμφωνα με την αντίληψη των εν θρησκευτική παρακρούσει Ορθοδόξων.
Και πού θα το προτείνετε αυτό; Μα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του ως άνω Πανεπιστημίου, στη Σπάρτη. Στην Σπάρτη που γέννησε Λυκούργους, Λεωνίδες, Βρασίδες και Κλεομένηδες, την οποία όμως τώρα την ρεζιλεύουν επίληδες που νομίζουν πως ήταν ακατοίκητη μέχρι που ήρθε με το φάσγανο ο Αρμένης προσηλυτιστής Νίκων.
Πριν βεβαίως επιχειρηθεί ο εξευτελισμός της ηττημένης Σπάρτης με το να διαφημίζει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"!, έχει επιχειρηθεί ο εξευτελισμός της αμέτρητες φορές, με αρκετά πρόσφατη την ανάδειξη του Βλαδίμηρου Πούτιν σε επίτιμο πολίτη της. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως όλοι αυτοί που επιχειρούνε τα αίσχη τους, είναι το ότι η Αιωνία Σπάρτη είναι άχρονη θεία οντότητα, που δεν μπορεί να προσβληθεί. Όπως και δεν μπορούν να προσβληθούν οι Θεοί των Ελλήνων και οι ψυχές των παλαιών, των αβάπτιστων και αξιοπρεπών προγόνων μας. Οι γελοιοποιητές απλώς αιώνια θα αυτογελοιοποιούνται.
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html