Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΓΛΑ ΤΟ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ! Η ΥΠΟΠΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ


Είναι αλήθεια, μετά απο τις απελπισμένες προσπάθειες των τούρκων να μας συμπαρασύρουν στην επερχόμενη καταστροφή που τους επέρχεται, σκέψου[τουρισμό και οικονομία] βάλθηκαν να μας κρατούν σε  ένταση, δημιουργώντας μας πονοκέφαλο  και προβληματισμούς, όμως τα όρια της υπομονής έχουν όρια, το  
καλά διαβασμένο, σιχαμένο  ποίημα τους θα είναι και το επικήδειο άσμα κάποιας μέρας.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι τουρκοι κινόντουσαν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, διότι η θαλάσσια περιοχή που βρισκόντουσαν ήταν εντός των 12 μιλίων, άρα και εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας ΑΟΖ.
Παρό 'τι κάποιοι "δικοί μας" συνειδητά ομιλούν για 6 μίλια, ως καλοί συνεργάτες, το θαλάσσιο δίκαιο λέει άλλα, όμως αυτή είναι μια άλλη ιστορία που  επαφίεται στον πατριωτισμό των κυβερνώντων που δηλώνουν Έλληνες. 
Ωστόσο στην χθεσινοβραδινή εξόρμηση των Τούρκων καταγράψαμε ένα ασυνήθιστο όσο και  ύποπτο  4ωρο ελιγμό που έκαναν ανοιχτά του νησιού μας, δείτε πιο κάτω τις εικόνες και θα καταλάβετε.

Φαινομενικά παρουσιάζεται ως μια συνηθισμένη πορεία, αν όμως κοιτάξουμε πιο κοντά την πορεία, δείτε τις εικόνες που ακολουθούν



Στο σημείο αυτό το ερευνητικό σκάφος των τούρκων κάνει 4ωρη εκτός πορείας αναγνωριστική βόλτα για αγνωστο λόγο











 

Εν το μεταξύ ετοιμάζονται για απόπλου τις ερχόμενες μέρες για Μονακό,,, τι δουλειές έχουν με τους Γάλλους;;





Εδώ η χθεσινοβραδινή αποκάλυψη του μπλογκ μας ! https://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2017/03/ektakto.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html