Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Γιάννης Συνάνης προς Βουλευτές στον ΣΚΑΪ: «Να πάτε στις φτωχογειτονιές… Εκεί είναι η Ελλάδα… Όχι στο Κολωνάκι» (ΒΙΝΤΕΟ)


Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Συνάνης, στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο Γιάννης Συνάνης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Φαλήρου και
στο πάνελ της εκπομπής βρισκόταν μεταξύ άλλων η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη και η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Παπακώστα.
Η συζήτηση άναψε για τα καλά, όταν στο τραπέζι έπεσε το θέμα της οικονομικής κρίσης και ο Γιώργος Αυτιάς ρώτησε τον Γιάννη Συνάνη, πως αντιμετωπίζει η Ελληνική Περιφέρεια τη σημερινή κατάσταση.
Ο Γιάννης Συνάνης απευθυνόμενος κυρίως προς τις δύο Βουλευτίνες είπε μεταξύ άλλων εμφανώς οργισμένος…
«Τα νησιά που πληγώθηκαν από το μεταναστευτικό πρόβλημα βουλιάζουν καθημερινά… Μόνο επαίνους και βραβεία πήραν για τη  στάση τους στο μεταναστευτικό… Οι ξενοδόχοι πως θα πληρώσουν τα δάνειά τους; Με τους επαίνους και τα βραβεία; Ο εργαζόμενος Αιγαιοπελαγίτης πως θα πληρώσει τη ΔΕΗ; Μόνο εξαγγελίες και υποσχέσεις έδωσαν όσοι πέρασαν από τα νησιά του Αιγαίου… Πραγματική βοήθεια δεν έδωσε κανείς… Οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε την εφορία, όσες διευκολύνσεις κι αν τους κάνουν γιατί πολύ απλά οι τσέπες τους είναι άδειες…»
Αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν από το στόμα του Γιάννη Συνάνη.
Κάντε κλικ ΕΔΩ  και δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε στη θέση 2:38:20 όλη τη σκληρή αντιπαράθεση του Γιάννη Συνάνη με τις δύο Βουλευτίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html