Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΥΞΗΣΗ 100 € ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ !



Μια αναπάντεχη  έκπληξη θα έχουν εργαζόμενοι σε ξενοδοχειακό όμιλο του νησιού μας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες που διαδόθηκαν μέσο διευθυντικού στελέχους, και  διασπείρονται με ταχύτητα στην νότια Ρόδο, η
εταιρεία MITSIS με το νέο πλέον διοικητικό σχήμα της , προσπαθεί προφανώς να φέρει το εργατικό δυναμικό κοντά του, δίνοντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό ως ενίσχυση στις μηνιαίες τους απολαβές  .
Περιττό να αναφέρω ότι οι αιτήσεις πρόσληψις στα ξενοδοχεία Μήτση έχουν χτυπήσει κόκκινο!!
Η έξυπνη αυτή ιδέα ανήκει στο νέο  διοικητικό  βραχίωνα που αποτελείτε απο τον υιό και θυγατέρα του εκλιπόντος Κώστα Μήτση.
Παρότι ότι κατα το παρελθόν οι διευθυντικές  πρακτικές της εταιρείας  άφησαν αρνητικό  στίγμα στον όμιλο, η απόφαση αυτή της νέας άρχουσας διοίκησης έρχεται να επανορθώσει  αδικίες που αμαύρωναν την εικόνα της εταιρείας όχι μόνο στα μάτια των εργαζομένων, αλλά και στα μάτια της κοινωνίας του νησιού.

Αβίαστα λοιπόν συνάγεται το συμπέρασμα ότι, ο άνθρωπος μπορεί να διδαχθεί απο τα λάθη του και να επανορθώσει, αρκεί να κατανοήσει το λάθος του, αναλογιζόμενος πάντα, την ανθρώπινη του φύση, χωρίς την οικονομική του επάρκεια.!!

Α Νερώδηος k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html