Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΑΖΑΚΑΣ ΤΑ ΨΑΛΕ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ !! ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ;



Μια νέα εμφάνιση πραγματοποίησε ο "σκοτεινός" απο οικονομική άποψη Σταύρος Θεοδωράκης στο νησί μας.
Αυτή την φορά τα βρήκε μπαστούνια συναντώντας τον παλαίμαχο όπως επίσης , πασίγνωστο σε
όλους μας Λευτέρη Βαζάκα!!
Από ότι μαθεύτηκε ο Βαζάκας του τα ψάλε, και τον έκανε να απομακρυνθεί απο κοντά του με ελαφρά πηδηματάκια!
Απο ότι πληροφορηθήκαμε απο απτόητη,  του είπε πως μπορεί ένας δημοσιογράφος να δημιουργήσει κόμμα και να κατεβεί στις εκλογές αφου χρειάζονται περι τις 120.000 ευρώ; αφήνοντας υπονοούμενα ταυτόχρονα  περι Σημίτη  και Μπόμπολα!  
Αυτός μάλλον ήταν και ο λόγος που απομακρύνθηκε απο τον Λευτέρη!
Καμιά φορά οι παροιμίες αντικατοπτρίζουν τόσο πετυχημένα τα συμβάντα και καταστάσεις στο κοινωνικό γίγνεσθαι που πολύ σωστά χαρακτηρίζονται σοφές!
Για να γίνει πιο σαφές αυτό που προανέφερα πριν τρία χρόνια που επισκέφτηκε το νησί μας, μιλώντας σε υποστηρικτές του κόμματος του στο Ακταίον, δεν  "ξέχασε" να πληρώσει τον λογαριασμό για τους καφέδες των οπαδών μόνο,,αλλά και τον καφέ που ήπιε!! Θα μπορούσε βέβαια κανείς να σκεφτεί τι αξία μπορεί να έχουν μερικοί καφέδες και αναψυκτικά που άφησε απλήρωτα,, 
οι άλλοι όμως που πλήρωσαν  το ταμείο, του έβγαλαν "τραγουδάκι" η αλλιώς "το όνομα",που δεν ήταν άλλοι απ τους σερβιτόρους του δήμου,που αναγκασμένοι   κάλυψαν το έλλειμμα της ταμειακής στο τέλος της βάρδιας.
Αυτή την φορά δεν ξέρουμε ακόμη αν "φέσωσε", αλλά θα μαθευτεί αν την έκανε "σκοτεινά" πάλι!

Εδώ ποιο κάτω δείτε ένα σατιρικό βιντεάκι απο τα παλιά με τον Λ Βαζάκα που δεν έχει σχέση με την ανάρτηση! ΒΑΖΑΚΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html