Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΧΘΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ" !!ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ



Να πούμε ένα χρόνια πολλά στους τιμητές του έθνους για αρχή,, και μετά στο θέμα της ημέρας,,

Για όσους δεν γνωρίζουν η "άγια" μορφή του λατίνου αξιωματικού αη Γιώργη, [αυτή με τον δράκο] που σκότωσε για να σώσει την πριγκιποπούλα,,   δεσπόζει στην πολεμική σημαία της χώρας που τολμά να αξιώνεται  το όνομα Ελλάς !!
Η χώρα που φτύνει κατάμουτρα τα Ελληνικά ιδεώδη και δεν αξιώθηκε να τιμήσει με  μια εθνική εορτή η αργία, υπέρ των αρχαίων Ελλήνων, μια μέρα του χρόνου, για τον ηρωισμό  και την παρακαταθήκη  που άφησαν απλόχερα οι πρόγονοι,όχι μόνο στους μεταγενέστερους Ελληνες αλλά κατα κάποιον τρόπο, σε όλον τον κόσμο .

Αυτή η χώρα λοιπόν που  αποκαλείται Ελλάς αντί να τιμήσει τους ηρωισμούς και τις αρετές των ελλήνων,[Βλέπε Πλαταιές, Μαραθώνα, Σαλαμίνα,Γαυγάμηλα,] και τόσες άλλες ηρωικές νίκες και παράδειγμα  αυτοθυσίας υπέρ πατρίδος, που γεμίζουν πατριωτισμό και εμψυχώνουν τους εναπομείναντες εθνικά υπερήφανους και σκεπτόμενους πολίτες αυτού του τόπου,  τιμά αλλόφυλους  αγίους ως προστάτες των σωμάτων ασφαλείας του [βλέπε άι Γιώργης Ρωμαίος- αρχάγγελος Μιχαήλ Ισραηλινός- άι Νικόλας αγνώστου εθνότητας, μόνο η αγία Βαρβάρα  αν υπήρξε,,φαίνεται να είχε πατέρα έλληνα!!].
Δυστυχώς ο προστάτης του στρατού ξηράς  άγιος Γεώργιος υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των ελλήνων».
Το Συναξάρι του καλού στρατιώτη !!  Από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.Σ. διαβάζουμε: 

«Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών»

  Από τη λειτουργία του αγίου Γεωργίου («Μηναίον» Απριλίου), η οποία ψάλλεται στις 23 Απριλίου στις εκκλησίες και στα στρατόπεδα με την υποχρεωτική παρουσία όλου του προσωπικού, διαβάζουμε:
     • «Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου, ως χόρτος γαρ, πυρί έσεσθε απεξηραμμένοι.» (Οι «Αναβαθμοί», αντίφωνον Α .) 
     • «Φωτίζου, φωτίζου η νέα Ιερουσαλήμ, η γαρ δόξα Κυρίου επί σε ανέτειλε. Χόρευε νυν και αγάλλου, Σιών.» («Καταβασία».)

     • «Ούτω λέγει Κύριος ο Θεός, ο λυτρούμενος ημάς, ο Άγιος Ισραήλ.» («Προφητείας Ησαΐου το ανάγνωσμα», κεφ. 43, 14.)

  Η θεοκρατική ιδεολογία στις ένοπλες δυνάμεις αποτυπώνεται καθαρά στις αφίσσες, που τυπώνονται με την ευκαιρία κάθε μεγάλης τιμώμενης στρατιωτικής επετείου (είναι όλες χριστιανικές πλην της 28ης Οκτωβρίου, αλλά κι εκεί «η Παναγιά βοήθησε») και αναρτώνται υποχρεωτικά σε όλες τις μονάδες του στρατού.

«Χαίρε ελλήνων ο καθαιρέτης»

  Στους «Χαιρετισμούς» του αγίου Γεωργίου διαβάζουμε:


     • «Χαίρε, ο ειδώλων εκτίλας την άκανθαν.»


     • «Χαίρε, θεούς ψευδωνύμους συντρίψας.»


     • «Χαίρε, ο συντρίψας τα άψυχα είδωλα.»


     • «Χαίρε, δαιμόνων ο καταλύτης·

         χαίρε, ελλήνων ο καθαιρέτης.»


     • «Χαίρε, πολυθεΐας πλατυσμόν ο συστείλας.»


     • «Χαίρε, πρηστήρ βωμών φλογερώτατε·

         χαίρε, τυφών ξοάνων σφοδρότατε.»


     • «Αλληλούια. Τρόπαιον ανεστήσω, και παγκράτιον μέγα, ελλήνων κατά πάσης της πλάνης.» («Υμνολόγιον το Χαρμόσυνον», Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, 1996. 

Όπως λοιπόν το υπόδουλο στην Ισραηλινή κοσμοθεωρία κράτος που αποκαλείται ελληνικό, έτσι και οι Βούλγαροι τιμούν στο ίδιο μήκος κύματος τον άι Γιώργη ως προστάτη τους και πολύ καλά κάνουν.
Θέλω να θυμίσω στους καλούς υποτακτικούς υπερπατριώτες της χριστιανοσύνης ότι ,οι Βούλγαροι οι Σέρβοι , οι Σκοπιανοί, οι Ρουμάνοι, οι Ρώσοι είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι όπως και εκείνοι , αυτοί όμως δεν έχουν Όμηρο, Ιπποκράτη,Λεωνίδα, Σωκράτη, Αλέξανδρο κτλπ,, πως λοιπόν υποβαθμίζεστε ώς ένας  βαλκανικός χωρίς ιστορία  λαός, υποβαθμίζοντας το Έθνος σην διαχρονική του πορεία.
Συμπερασματικά, έχει καταστεί σαφές ότι η δεδομένη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα  αποτελεί ύβρη για το γένος.
Καιρός για άμεση αναθεώρηση,,, κοιτάξτε  επιτέλους το εθνικό συμφέρον !!!   Η κάντε στην πάντα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html