Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ !!


ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ  ΜΑΪΟ ΜΗΝΑ 
Ρόδος: 20/5/2017
Αποθαρρυντικά τα ως τώρα δεδομένα για τον τουρισμό του νησιού, αφού τα ξενοδοχεία στην πλειοψηφία τους είναι με πληρότητα 20% η 30% .

Αυτά συμβαίνουν Μάιο μήνα, όταν άλλες χρονιές η πληρότητα των
ξενοδοχείων του νησιού άγγιζε το 70 και 80% .
Παρά λοιπόν τις ευνοϊκές συγκυρίες που διαφαίνονταν  κατα την χειμερινή περίοδο, που  έκανε μάλιστα πολλούς να μιλούν για σεζόν που θα σπάσει προηγούμενες κορυφαίες καταγραφές επισκεπτών, ήρθαμε στο τώρα και σήμερα να βλέπουμε να καταρρίπτονται οι προβλέψεις τους οικτρά! 
Ξενοδόχοι και τοπικοί εμπλεκόμενοι με το τουριστικό προϊόν σε απόγνωση, περιμένουν αμίλητοι τον Ιούνιο,μήπως και αλλάξει κάτι.

Ταυτόχρονα μαθαίνουμε οτι στην Μικρά Ασία απέναντι γίνετε ο χαμός απ'τους Γερμανούς και Ρώσους, που κατέκλυσαν τη Τουρκία, αφού τα ψαράκια της στιγμής τσιμπούν στο τάκα τάκα τα πακέτα των  τούρκων, που είναι σκέτος πειρασμός,η τζάπα πράγμα, οπότε για τα σκυλεύματα και ανατινάξεις περασμένα ξεχασμένα να υποθέσουμε, όσο για τιμές και μνήμες, αναμείνατε εις το ακουστικό σας.

Γιατι μπορεί να συμβαίνει αυτή απίστευτη κατάσταση ; \ποιοί μάχονται την πατρίδα μας πισώπλατα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html