Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΣΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ Η ΡΟΗ!! ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΔΕΥΑΡ !!


Με νευρική κρίση απειλούνται οι κάτοικοι του χωριού Παστίδα λόγο έλλειψης συνεχόμενης ροής όπως και πίεσης των υδάτων στα νοικοκυριά τους.
 Για παράδειγμα σε καθημερινή βάση απ τις πρωινές ώρες ως το
απόγευμα δεν υπάρχει επάρκεια νερού στο δίκτυο , με αποτέλεσμα  ο κόσμος να δεινοπαθεί..

Όπως μας γνωστοποιήθηκε απο αναγνώστη,  στη κοινότητα  η κατάσταση  καταγράφεται  εκνευριστικά αφόρητη , ταυτόχρονα οι ιθύνοντες της δημοτικής επιχείρησης αδυνατουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα δηλώνοντας αναρμόδιοι, παραπέμποντας δε, τους πολίτες στον δήμαρχο και νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ για καταγγελίες.
Εμείς νομίζουμε οτι η κοροϊδία πάει σύννεφο, γνωρίζοντας οτι ο υδροφόρος ορίζοντας στην περιοχή έχει στερέψει, με οτι αυτο συνεπάγεται.
Γνωρίζουμε επίσης οτι το χωριό Παστίδα  θα αργήσει να συνδεθεί με το φράγμα Γαδουρά, αφού το έργο έχει παγώσει, οπότε τα χειρότερα έρχονται.,,
Λυπούμαι που γράφω απαισιόδοξες ειδήσεις, όμως είναι   δέον να πληροφορείς με την γλώσσα της αλήθειας παρά του ψέματος.

Ταυτόχρονα νέες άδειες για τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες δόθηκαν για χάρη της "ανάπτυξης" και της κονόμας των άπληστων καπιταλιστών, για νέες αρπαχτές   εκμετάλλευσης ανθρώπινου δυναμικού , για νέες μάζες εργαζομένων απο ανατολικό μπλοκ, και περισσότερους μαθητές με τρεις και εξήντα, για περισσότερη ανεργία και μισθούς Βουλγαρίας για τους ντόπιους! 
Κατα συνέπεια τίθεται το ερώτημα   ,,,έχουμε νερό για να ποτίσουμε τόσα ξενοδοχεία ;θα ληφθούν μέτρα για εξοικονόμηση υδάτινων πόρων; και πια θα είναι αυτά,,,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html