Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ; ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ



Κατα κοινή ομολογία αυτό που συνέβη προχθές σε ξενοδοχείο των Κολυμπίων,  δεν έχει ξανα γίνει ποτέ ούτε υπάρχει προηγούμενη καταγραφή στο νησί της Ρόδου.

Ποιο συγκεκριμένα ο ξενοδόχος γνωστός και  με όνομα στην
πιάτσα, αυτό του κακοπληρωτή, για λόγο άγνωστο , κατα το παρελθόν εκτροχιάστηκε και άρχισε τις περικοπές αρπαχτές για να κρατηθεί  στην αγορά.
Μπορεί κάποιος να χάσει τον λογαριασμό μετρώντας  τους  απλήρωτους εργαζομένους   τους προμηθευτές,και τους εργολάβους  κατα το παρελθόν, από οτι πληροφορηθήκαμε η εταιρεία άρχισε να ανακάμπτει φέτος.
Αυτό που συνέβη προχθές με τα φορτηγά που πήγαν και φόρτωσαν αντικείμενα αξίας 30 χιλιάδων € για να πληρωθεί εργολάβος που έκανε κάποιες αναπαλαιώσεις προ διετίας ,,,, είναι απλά μια απο τις πολλές παλιές αμαρτίες της εργοδοσίας "Μιστράλ  Κεσίσογλου".
Ο οποίος είναι πολύ καλά διαβασμένος νομικά για την ηλικία του, διότι κατάφερε να πουλήσει σε άλλη εταιρεία τα υπάρχοντα εντός του ξενοδοχείου πριν την έκδοση απόφασης κατασχέσεως  με αποτέλεσμα να πιαστούν αδιάβαστοι νομικά οι νομικοί σύμβουλοι των εργολάβων!! 
Παρότι λοιπόν δεν αποδεχόμαστε την τακτική του ξενοδόχου και την καταδικάζουμε δημόσια , δεν μπορούμε να αποδεχτούμε επίσης την απαράδεκτη έκδοση κατάσχεσης απο την δικαιοσύνη την παρούσα στιγμή και συγκυρία, την στιγμή μάλιστα  που  επισκέπτες  του νησιού μας απολάμβαναν το πρωινό τους, και αλλοδαποί εργάτες τους σήκωναν για να μαζέψουν τις καρέκλες και τραπεζια ! Ντοπή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html