Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΥΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ! ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ Η ΔΕΥΑΡ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ!!





Διαπιστευμένο , επιβεβαιωμένο, και ερευνημένο !
Όπως αντιλαμβάνεστε διαβάζοντας τον τίτλο της ανάρτησης, γίνεται γνωστό ότι άλλος ένας "ξεπεταγμένος" τουριστικός προορισμός όπως οι Πεύκοι παρουσιάζει έντονο πρόβλημα
υδροδότησης,   λόγο  μεγάλης ζήτησης.
Πιο πάνω χαρακτηρίζω τους Πεύκους ως ξεπεταγμένους για την προχειρότητα που ξεπετάχτηκε. 
Ενα ωραίο μέρος όντως για παραθερισμό, που όμως  σχεδιάστηκε με σχέδιο "ότι να ναι" και όχι με σχέδιο  με όραμα και προγραμματισμό.
Πιο αναλυτικά και για να καταστούν σαφή τα παραπάνω, ο τουριστικός προορισμός Πεύκοι  αναπτύχθηκε την τελευταία τριαντακονταπενταετία, χωρίς καμία πρόβλεψη απο μεριάς κράτους και τοπικών "ηγητόρων",  με άλλα λόγια πλάστηκε ένας τουριστικός προορισμός "΄αρπα κόλα ,  χωρίς αποχετευτικό, πεζοδρόμια, φωτισμό, δρόμους, αρχαιολογικούς χώρους  που μπαζώθηκαν ανελέητα απο τους ανθέλληνες τύπου Γεωργαλίδη Αγιος Γεώργιος που κατα μπάζωσε  εν νυκτί τεραστίων διαστάσεων ναό με τα κιονόκρανα, τους σπόνδυλους κιόνων, και αετόμα  όρθια!!!, όταν ανάσκαβαν  τα θεμέλια  του ξενοδοχείου, που μάλλον ο μακαρίτης φοβούμενος οτι το έργο θα διαπλεκόταν στα γρανάζια της αρχαιολογίας, τα εξαφάνισε με τόνους μπετόν.[ο ναός βρίσκεται κάτω απο την υποδοχή [ρεσεπσίον] 
Αξίζει επιπλέον να αναφέρουμε για την τιμή, ο τουρίστας  γιατί θα ξανα επιλέξει αυτόν το αφιλόξενο τουριστικό προορισμό ορέ "κύροι"  ; πόσο καιρό νομίζεται θα κοροϊδεύεστε ; 
Πέραν των εγκληματικών επιλογών ορισμένων χριστιανοπατριωτών που εγκλημάτισαν κατά της πολιτιστικής  μας κληρονομιάς , προκύπτει ότι στο τουριστικό θέρετρο που φιλοξενεί 17.000 επισκέπτες  και έχει μια δεξαμενή 30 τόνων νερού, χωρίς εναλλακτική  λύση είναι καταδικασμένο να διψάσει.
Ο χθεσινοβραδινός ντόρος που δημιούργησε η αποκάλυψη του μπλόγκ μας για το τι γίνετε στα Στεγνά Ποντόρειας [Αρχαγγέλου] ΕΔΩ αναστάτωσε τους μουγκαδώρους του δήμου και της ΔΕΥΑΡ, με αποτέλεσμα να οριστεί όρκος σιγής, και μουλωχτά επιστράτευσε  τα βυτιοφόρα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ οι οποίοι απο τα πολλά ταξίδια στα χωριά με τις υδροφόρες κινδυνεύουν να μετανομαστούν ΕΤΑΙΝΈΡΟΥΛΑΣ.
Σήμερα όλη μέρα δύο υδροφόρες κουβαλούσαν ασταμάτητα νερό στις δεξαμενές των Πεύκων και Στεγνών.
Σημειωτέων οτι η δεξαμενή που ανεφοδιάζει την περιοχή των Στεγνών η οποία βρίσκετε απέναντι απο το κέντρο υγείας  πορεύεται απ'τις αντλίες της υπερχείλισης της άλλης δεξαμενής στην περιοχή Κάραβο, η οποία τροφοδοτείτε απο τις πομόνες της περιοχής  Νάθες, που πλέον δεν αντλούν τις ίδιες ποσότητες όπως το παρελθόν.
Επίσης αίτιο της κατάστασης που αντιμετωπίζουν τα Στεγνά οφείλεται στην αλόγιστη κατανάλωση νερού στην παραλία Τσινίκη [Τσαμπίκα], που κατασπαταλιέται το πολύτιμο αγαθό απο τους ομπρελάδες, καλά θα κάνει λοιπόν ο δήμος η ΔΕΥΑΡ να ορίσει Υδρονομέα απο άλλο χωριό για να έχει εικόνα της σπατάλης.
Καταλήγοντας θα πρέπει κάποιοι στην Αρχάγγελο να αναζητούν το αίτιο της λειψυδρίας στην στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα που αποστραγγίζεται άνευ ελέγχου  ΕΔΩ ΔΕΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ γιατι οι πομόνες σου δεν αποδίδουν !! ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΤΩΡΑ !!!!!!

Όσο για τους Μαλωνίτες και Μασσαρενούς που δεν άπτονται ακὀμη, ένα θα τους πω ,,θα έρθει και η σειρά της στάθμης σας,,,
Οργανωθείτε Αρχαγγελίτες,,Μαλωνίτες και Μασσαρενοί, {τα πορτοκάλια θα εισάγονται }και τα παιδιά σας θα βρουν χέρσες εκτάσεις!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html