Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Επτά χρόνια από την δολοφονία του Σ. Γκιόλια . Και σχεδόν όλοι τον ξέχασαν !



Προσωπικά δεν τον ξέραμε. Συναντηθήκαμε διαδικτυακά πολλές φόρες...αφού ήμασταν από το 2006-2007 τα πρώτα μαχητικά blogs μαζί με το troktiko που δεν μασούσαμε. 
Στην πορεία έγιναν πολλά ...ενεπλάκησαν διάφοροι και γνωστοί κρατικοί και
παρακρατικοί ( ασχετίλες με το internet και απατεώνες ) και κατά παραγγελία από το σύστημα που τους καθοδηγούσε, που πήγαν να κάνουν παιχνίδι με τα blogs, αλλά είναι άλλο κομμάτι που σε βάθος χρόνου θα αποκαλύψουμε .
Το γεγονός της δολοφονίας του  ήμασταν οι πρώτοι που το καταδικάσαμε ανοικτά από τα blogs της εποχής εκείνης .Στείλαμε μήνυμα οτι δεν σιωπάμε ούτε με σφαίρες ...όταν οι ελεγχόμενοι από τους  κρατικούς-παρακρατικούς μηχανισμούς bloggers "χέστηκαν" και έψαχναν τον απατεωνάκο χωροφύλακα...που επίσης είχε κρυφτεί να τους πει τι θα κάνουν!  

Σε κάθε περίπτωση εμείς κάνουμε αυτό το ποστ  απλά για να τιμήσουμε την μνήμη του...από την άνανδρη και κατακριτέα πράξη της δολοφονίας τους ...οποίοι και για όποιο λόγο κρύβονταν πίσω αυτή !

Εδω το ποστ εκείνης της ημέρας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html