Ο Φλάβιος Ιώσηπος ( πραγματικό όνομα Καλπούρνειος Πείσσων ) ο εγκέφαλος πίσω απ'την συγγραφή της καινής διαθήκης 
Δημοσιεύθηκε το Νοέμβριο του 1979, Abelard Reuchlin

Ο Αληθινός Συγγραφέας της Καινής Διαθήκης.


Αυτό το ιστορικά σημαντικό βιβλίο γράφτηκε από έναν συγγραφέα ο οποίος αναρωτιόταν γιατί οι σιγομίλητοι  πρώην Εβραίοι μπήκαν και έκαναν   επιχείρηση τους το  ευαγγέλιο  και λάδωσαν  χριστιανούς από τα χρήματά τους, όλα στο όνομα του Ιησού.

 Η 35χρονη έρευνά του έχει αποκαλύψει ολόκληρη την φρικτή αλήθεια, δηλαδή ότι ο Χριστιανισμός δημιουργήθηκε από τον Καλπέρνιο  Πίσσων της  Ρώμης.

Ο Χριστιανισμός είναι μια  φανταστική ιστορία που χρησιμοποίησαν οι Πίσσωνες για να πάρουν  τη Ρώμη, την οποία πήραν  τελικά μετά από 136 π.μ.

 Αναγκάστηκαν επίσης οι Εβραίοι να εισαγάγουν στα θρησκευτικά τους βιβλία πολλά από τα έργα του Πίσου για να δημιουργήσουν προφητείες για τον ερχομό του φανταστικού του χαρακτήρα, του Ιησού.

 Αν είστε Ορθόδοξος η Καθολικός ιερέας, πάστορας ή μουσουλμάνος, αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσετε αν θέλετε να σηκώσετε  κεφάλι στις απάτες που σας πέρασαν για αλήθειες.

Όλες οι κορυφαίες ηγετικές σας προσωπικότητες γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες - γιατί όχι και εσείς;

 Για εκείνους τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους που ανησυχούν για τον Σατανά, θα βάλουμε στο μυαλό τους άνετα το όνομα και η έννοια του Σατανά, του Διάβολου, του Λέσιφερ κλπ που  δημιουργήθηκε από τον Φλάβιο Καλπερίνιο Πίσσων. 
Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ο ρόλος που έπαιξε   στην ιστορία.  

Εδώ αποκαλύπτεται όλο το παραμύθι του Χριστιανισμού και του Εβραίου μαραγκού!!Το είχαμε γράψει ότι είναι πιο πιθανό να υπήρξε η
Σταχτοπούτα παρα ο Ναζωραίος!!Έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι  δεν υπάρχει κανένα στοιχείο
που πιστοποιεί ότι υπήρξε έστω και ένας από τους  πρωταγωνιστές της Καινής Διαθήκης!!

"The true authership of the new testement"  "Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης"  

http://trueauthorship.blogspot.gr/
Η Καινή Διαθήκη, η Εκκλησία, και ο Χριστιανισμός, ήταν όλα δημιούργημα της οικογένειας των Καλπουρίνων Πεισσώνων1, που ήταν Ρωμαίοι αριστοκράτες. Η Καινή Διαθήκη και όλοι οι χαρακτήρες που περιέχονται σ'άυτήν - Χριστός, όλοι οι Ιωσήφ, όλες οι Μαρίες, όλοι οι μαθητές, οι απόστολοι, ο Παύλος και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής- είναι όλοι φανταστικοί. Οι Πείσσωνες δημιούργησαν την ιστορία και τους χαρακτή- 
ρες, σκηνοθέτησαν την ιστορία σ'έναν συγκεκριμένο χώρο και χρόνο και την συνέδεσαν με κάποια γνωστά υπαρκτά πρόσωπα , όπως ο Ηρώδης, οι Ρωμαίοι διοικητές κτλπ. Αλλά ο Χριστός και όσοι σχετίζονται μαζί του είναι χαρακτήρες δημιουργημένοι.


Διαβάστε το σε  pdf ,,ΕΔΩ
Διαβάστε το βιβλίο του A. Reuchlin ;
"The true authership of the new testement" (1979)Δείτε τα βιντεο 
 ΕΔΩ