Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΡΑΞΑΝ ΚΙΑ'ΠΕΞΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ !!




Με αφορμή τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού που άφησε την τελευταία του πνοή σε έναν  απ'τους καταραμένους δρόμους του νησιού μας, γράφω δυο λόγια εις μνήμην του νεαρού Βασίλη Πλάτση που  έφυγε απο τον κόσμο πρόωρα χωρίς να πει αντίο.

Οταν έγινε γνωστό το πρωί στην κοινωνία το άτυχο γεγονός με τον
νέο που σκοτώθηκε στον άσφαλτο,   άρχισαν και οι λόγιοι κριτικοί των καφενείων να εκφέρουν χολές και να καταδικάζουν τον νέο που έτρεχε, άλλοι σε ρόλο ιατροδικαστή να γνωματεύουν επιρρίπτοντας ευθύνες  για την ποσότητα οινοπνεύματος στο αίμα του, χωρίς φυσικά να μπορούν να αποδείξουν τις εικασίες με  τα λεγόμενα τους.
Με άλλα λόγια προδικάζουν καταδικάζοντας έναν αδικοχαμένο νεαρό "ένοχο" επειδή οδηγούσε μηχανάκι αργά τα ξημερώματα. 
Κανείς απο δαύτους δηλαδή δεν έχει την νοητική πολυτέλεια να σκεφτεί απο την άλλη μεριά και να αναλογιστεί  αν ο Ολλανδός τουρίστας που του έκοψε τον δρόμο μιλούσε στο κινητό η αν τσακώνονταν με τον/ην συνοδηγό, η μήπως ο τουρίστας ήταν μαστουρωμένος-μεθυσμένος- κοιμισμένος ; γιατί μια ζωή να φταίνε τα μηχανάκια;

Απ΄το άλλο χέρι έχουμε την ανύπαρκτη αστυνομία- τροχαία, που  μια ζωή οι ιθύνοντες του τμήματος δηλώνουν μονίμως υποστελεχωμένοι, {ε να μην πιούν και αυτοί ένα καφέ;}  υπο αυτή την συγκυρία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και επαναπαυόμενοι στα μηνιάτικα κάλιο πέντε και στο χέρι,,,,, υπολειτουργούν,,,,
Καταλήγοντας, η σφαγή στους δρόμους του νησιού μας δεν θα σταματήσει ποτέ αν η τροχαία και τα ανακριτικά δεν βγουν στους δρόμους και γίνει η παρουσία τους αισθητή.
Μήπως πρέπει να αρχίσουν κάποιες μεταθέσεις, αλλαγή φρουράς που λέμε, διότι το πολύ το δούναι λαβείν σε μικρές κοινωνίες  δημιουργεί φιλίες και οι νόμοι μένουν στα συρτάρια. 
Υπο αυτήν την κατάσταση, οι οδηγοί στους δρόμους γράφουν στα παλιά τους υποδήματα την τάξη και την οδηγική συμπεριφορά αφού δεν υπάρχει τιμωρία.
Όσο για το οδικό δίκτυο της Νήσου ουδενί λόγος, γιατί είναι όλα είναι "τέλεια", όπως λέμε Ευρώπη,,,
Παρατηρώντας λοιπόν τα οχήματα να κυκλοφορούν στο νησί, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι  7 στους 10 οδηγούς  μιλάνε στο κινητό, 9 στους 10 χωρίς ζώνη, 6 στα 10 με παιδι  στο μπροστινό κάθισμα, 5 στα δέκα με υπερβολική  ταχύτητα, και πάει λέγοντας ,,,
Για την τροχαία Ρόδου:
 ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ !!!!!
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του νεαρού Ρόδιου, ας είναι δε ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει.
 Υπομονή και ψυχική δύναμη στους γονείς
  Αk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html