Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΜΑΙΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ; !! ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! ΧΑΜΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ



 ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ !!

Προχθές απολυμένοι εποχικοί εργαζόμενοι  του  Ακταίον κόντεψαν να λιντσάρουν  δημοτικούς σύμβουλους και δήμαρχο, αφού όπως
διαπίστωσαν στον ΟΑΕΔ που πήγαν να 
καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να πάρουν το εποχικό επίδομα της ανεργίας βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν οι υπάλληλοι τους γνωστοποίησαν ότι δεν φαίνονται να εργάστηκαν πουθενά !
 Η δυσφορία σε συνδυασμό με την ανέχεια προκάλεσαν  νευρική κρίση στους εργαζόμενους.
Αμέσως  μετά οι εργαζόμενοι πήγαν να δουν τι συμβαίνει με τα ένσημα τους στο ΙΚΑ,  εκεί επιβεβαιώθηκε αυτό που τους είχαν πει στον ΟΑΕΔ, δηλαδή οτι δεν υπάρχουν σε καμία μισθολογική κατάσταση.
Επενδυτές με φορολογικό μητρώο απο το Κουφονήσι, μαζεύουν το ρευστό απο  την δρομολογημένη πιάτσα Ακταίον, και ταυτόχρονα έχουμε έναν δήμο ευτελή γεμάτο παραμυθατζίδες !!

Όπως είχαμε ενημερώσει το κοινό το καλοκαίρι για τους επενδυτές ΔΕΙΤΕ που εισχώρησαν και άρπαξαν την εκποίηση του  δήμου ΑΚΤΑΙΟΝ, δεν βγήκαμε  λάθος με τις εκτιμήσεις, αλλά επιβεβαιωθήκαμε.

Πηγή: https://kirykasrodou.blogspot.gr/2017/11/blog-post.html

3 σχόλια:

  1. Καθίκια !!ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,,φτού σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτούς ενοικίασαν και το ΙΑΛΥΣΙΟΝ.Μέχρι τώρα περίπου ένα χρόνο ενοίκια τα χρωστάει.....


    Πηγή:www.dimokratiki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html