Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΌΠΗΣΗ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! Ε ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;



Απ΄τον Χριστόδουλο, με τον Ιερώνυμο πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο... Να που τα βρήκαν ο Μουτζαχεντίν με τον "Άθεο". 

Ο Άνθιμος συμφωνεί με τον Μπουτάρη για το όνομα των Σκοπίων. "Είπε προχθές κάτι που είναι προς τιμήν του. Και συμφωνώ μαζί
του. Να...δοθεί στα Σκόπια το όνομα Σλαβομακεδονία, να τελειώνουμε. Είναι σωστό, αλλά δεν το θέλουν οι άλλοι(οι Σκοπιανοί)". 
Όσον αφορά τον Αρχιεπίσκοπο είπε για άλλη μια φορά πως, από την φωτιά και τον κακό χαμό (με τον Χριστόδουλο) , πέσαμε στη νάρκη. "Η Εκκλησία δεν πρέπει να ασχολείται με τα συσσίτια , αλλά και με τα προβλήματα του λαού", είπε. "Δηλαδή να χαράσσει την εξωτερική πολιτική όπως κάνετε εσείς?" τον τσίγκλισε ο Οικονομέας. 
Και εκεί ο Άνθιμος του έδωσε μια είδηση. Πριν δυο μήνες πήγε ο Υπουργός Εξωτερικών Δρούτσας στη Μητρόπολη, και τον ενημέρωσε για τα θέματα εξωτερικής Πολιτικής. Άρα τους βολεύει μ' αυτά που λέει.Είδατε συνέλληνες μέσα από τις χριστιανικές ίντριγκες βγαίνει το ανθελληνικό πρόσωπο του χριστιανισμού!!
Οι Μακεδονομάχοι χριστιανοί κατέθεσαν τα όπλα εμείς οι Έλληνες ποτέ, η Μακεδονία είναι Ελληνική και δεν την χαρίζουμε!!Απολλώνιος!!

!
alt



ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΨΕΥΤΑΡΑ ΑΝΘΙΜΕ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html