Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ !! Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών !!

zion2Καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι με μερικά θέματα. Είναι εντυπωσιακό πόσο πολύ θέλει να πιστέψει ο κόσμος την κάθε μια χαζομάρα απλώς και μόνο επειδή τυχαίνει να ταιριάζει με την κοσμοθεωρία του.
Χρόνια πριν, προ κρίσης (ΠΚ), οι Έλληνες περηφανευόμασταν πόσο ανεκτικοί ήμασταν, πόσο
ανοικτόμυαλοι και πόσο αντιρατσιστές. Η κρίση στην Ελλάδα έβγαλε όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά που, όπως φαίνεται, κρύβαμε επιμελώς κάτω από το χαλάκι. Μέσα σε τέσσερα χρόνια δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να πάψουμε να
είμαστε αντιρατσιστές. Συνήθως είσαι ανεκτικός με τους άλλους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί μαζί σου όταν η παιδεία σου σε έχει οδηγήσει σε αυτό το σημείο. Αν δεν έχεις τη κατάλληλη παιδεία, και όπως φαίνεται οι περισσότεροι Έλληνες δεν την έχουμε, τότε στις καλές και εύκολες εποχές δείχνεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου, αλλά μόλις κάτι πάει στραβά εμφανίζονται όλα τα σκοτεινά τέρατα που έκρυβες τόσο καιρό μέσα στο μυαλό σου. Τελικά όπως φαίνεται είμαστε και ρατσιστές και αντισημιτιστές σε υψηλό βαθμό.
Πρόσφατα διάβασα πως ένα από τα πιο δημοφιλή βιβλία στην Ελλάδα είναι “Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πηγή που να το επιβεβαιώνει, αλλά και μόνο το γεγονός πως το βιβλίο αυτό εκδίδεται από 8 διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους είναι ενδεικτικό της δημοφιλίας του.
Το βιβλίο αυτό υποτίθεται πως είναι τα πρακτικά μιας συνάντησης που έγινε περί τα τέλη του 19ου αιώνα μεταξύ κάποιων σοφών Εβραίων, οι οποίοι συζητούν για διάφορα θέματα που, αν τα συγκεντρώσεις, τότε σου δείχνουν με ποιο τρόπο σκοπεύουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο όλο.
Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1903 στη Ρωσία. Η εφημερίδα Ζνάμια, μια ακροδεξιά φυλλάδα με ξεκάθαρο αντισημιτικό προσανατολισμό άρχισε να εκδίδει στη σειρά 24 κεφάλαια από αυτό το βιβλίο.
Μέσα στα επόμενα χρόνια το βιβλίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά όπλα προπαγάνδας των Ναζί και του Χίτλερ ειδικά.
Το πρόβλημα με αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο το περιεχόμενό του που είναι τόσο αντισημιτικό που δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σε αυτό οφείλονται αρκετοί θάνατοι Εβραίων, αλλά το γεγονός πως είναι 100% πλαστό.
Πως το ξέρουμε; Δεν είναι  πολύ δύσκολο και μάλιστα αυτό έχει αποδειχθεί από τον Αύγουστο του 1921 όταν οι Times του Λονδίνου, σε ένα άρθρο με τίτλο “Το Τέλος των Πρωτόκολλων” δείχνει πως το βιβλίο είναι κατά το πλείστον αντιγραφή από ένα βιβλίο που λέγονταν “Διάλογοι στην Κόλαση μεταξύ Μακιαβέλι και Μοντεσκιέ”, που είχε γραφτεί το 1864 από τον Μορίς Τζολί. Ο Τζολί είχε γράψει ένα σατιρικό κείμενο για το πως ο Ναπολέων σκόπευε να καταλάβει τον κόσμο. Μάλιστα η αντιγραφή είναι τόσο εμφανής ώστε σε κάποια σημεία ο πλαστογράφος έχει απλώς αντικαταστήσει τη λέξη “Γαλλικό” με “τον κόσμο” και τη λέξη “Ναπολέων ΙΙΙ” με “Εβραίοι”. Μιας και τα δύο βιβλία είναι ακόμα διαθέσιμα σίγουρα μπορείτε να κάνετε συγκρίσεις αν θέλετε. Αν δεν θέλετε να τα αγοράσετε, δείτε τα link παρακάτω.

Dialogue in Hell Between Machiavelli and Montesquieu The Protocols of the Elders of Zion
How are loans made? By the issue of bonds entailing on the Government the obligation to pay interest proportionate to the capital it has been paid. Thus, if a loan is at 5%, the State, after 20 years, has paid out a sum equal to the borrowed capital. When 40 years have expired it has paid double, after 60 years triple: yet it remains debtor for the entire capital sum.
— Montesquieu,  Dialogues, p. 209
A loan is an issue of Government paper which entails an obligation to pay interest amounting to a percentage of the total sum of the borrowed money. If a loan is at 5%, then in 20 years the Government would have unnecessarily paid out a sum equal to that of the loan in order to cover the percentage. In 40 years it will have paid twice; and in 60 thrice that amount, but the loan will still remain as an unpaid debt.
— Protocols, p. 77
Like the god Vishnu, my press will have a hundred arms, and these arms will give their hands to all the different shades of opinion throughout the country.
— Machiavelli,  Dialogues, p. 141
These newspapers, like the Indian god Vishnu, will be possessed of hundreds of hands, each of which will be feeling the pulse of varying public opinion.
— Protocols, p. 43
Now I understand the figure of the god Vishnu; you have a hundred arms like the Indian idol, and each of your fingers touches a spring.
— Montesquieu,  Dialogues, p. 207
Our Government will resemble the Hindu god Vishnu. Each of our hundred hands will hold one spring of the social machinery of State.
— Protocols, p. 65
zion
Το παραπάνω πινακάκι είναι από τη Wikipedia και φαίνεται πολύ όμορφα σε τί βαθμό έχει γίνει η λογοκλοπή.
Όλα αυτά δεν αφήνουν πολλές αμφιβολίες για τη πλαστότητα των “Πρωτόκολλων” και αν υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως αυτό το κείμενο αποδεικνύει κάποια τεράστια συνωμοσία των Εβραίων τότε δεν κάνουν απλώς λάθος, αλλά είναι για δέσιμο.
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε αυτή τη χώρα είναι η διάθεσή μας να ρίχνουμε τα λάθη μας σε άλλους. Ένας από τους αγαπημένους μας στόχους είναι οι Εβραίοι και το γεγονός πως ένα αποδεδειγμένα πλαστό βιβλίο εξακολουθεί να πουλάει οφείλεται αποκλειστικά στο ότι στοχοποιεί τους Εβραίους.
Δεν με ενδιαφέρει ποιός το έγραψε και τί ήθελε να πετύχει, αν δείτε τα παρακάτω link θα βρείτε και αυτές τις απαντήσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως όσο φταίνε οι άλλοι για όλα, τόσο δεν θα μπορούμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα. Ο μόνος τρόπος να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας είναι να καταλάβουμε πως είναι δικά μας.
Greek Skeptic
Πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html