Κυριακή 22 Απριλίου 2018

«Σκιές» στο «ναι» του Αλαφούζου, έξαλλος ο Πιεμπονγκσάντ!


 Συντάκτης: Κώστας Μανωλιουδάκης
Ο Γιάννης Αλαφούζος δημοσιοποίησε επίσημη επιστολή με την οποία υποστηρίζει ότι αποδέχεται την πρόταση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πλην όμως δεν κατέστησε σαφές σε ποια ακριβώς πρόταση συμφωνεί. 

Διότι στην επιστολή του αναφέρει για «27 εκατ. ευρώ μέσω
αύξησης μετοχικού κεφαλαίου» τη στιγμή που η πρόταση της «Pan Asia», με τον οποία -υποτίθεται ότι -συμφώνησε, κάνει λόγο για 13 εκατ. ευρώ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του ασιατικού κονσόρτσιουμ είναι έντονα ενοχλημένη από τη στάση του Αλαφούζου και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση. 

Η επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γ. Αλαφούζος:

«Αγαπητέ κύριε Πιεγκπονσάντ,

Σας ευχαριστώ για τις επιστολές σας με ημερομηνίες 28 Μαρτίου 2018 και 16 Απριλίου 2018.

Όπως συζητήθηκε στην τελευταία μας συνάντηση, προτίθεμαι να μεταβιβάσω όλες τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχω στην κατοχή μου άμεσα ή έμμεσα, έναντι €1 (ενός ευρώ) συνολικά, με αντάλλαγμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, από το επενδυτικό σας σχήμα απευθείας στην ΠΑΕ, ύψους € 27 εκ. (είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ), σύμφωνα με την δεσμευτική προσφορά σας της 16ης Απριλίου 2018.

Αναμένουμε την άμεση αντίδρασή σας για την υλοποίηση της συμφωνίας μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αλαφούζος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html