Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ANAΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ !!





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ

Καλημέρα σας, το κείμενο που έχετε δημοσιεύσει στις 21/4/18 και αναφέρεται στην εταιρεία μας «ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ»  είναι σε κάθε λέξη παντελώς ανυπόστατο. Η εταιρεία μας ήταν είναι και θα είναι από τις υγιέστερες επιχειρήσεις του νομού μας.
 Δεν χρωστούσε ποτέ και ούτε χρωστάει σε κανέναν, ελπίζουμε δε να μην είναι η
μοναδική  εταιρία η οποία δεν έχει προβεί ουτε σε τραπεζικούς δανεισμούς.
 Οι υπάλληλοι μας δε είναι μόνο τρεις και όχι 15 . 
Οι αναγνώστες σας που στην πλειοψηφία τους μας γνωρίζουν προφανώς και θα γελάνε με τα ανυπόστατα της δημοσίευσης, γεγονός που δεν θα θέλαμε να πλήξει την εγκυρότητα του blog σας.
 Πορευτήκαμε σε όλη μας την εμπορική δραστηριότητα χωρίς κορώνες, με συνέπεια και εντιμότητα, γι αυτό και δεν επιθυμούμε να πρωταγωνιστούμε, ελπίζουμε σε όχι κακόβουλα, αλλά ατυχή δημοσιεύματα.
 Η εταιρεία πολύ απλά αποφάσισε να αλλάξει την δραστηριότητά της από εμπορική σε τουριστική και είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτόν τον τομέα θα είμαστε και πάλι επιτυχημένοι.
 Σας παρακαλούμε όπως ανακαλέσετε το δημοσίευμα για τους λόγους που σας προαναφέραμε , οι οποίοι είναι και ευκόλως αποδεικτέοι.

Με εκτίμηση,
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ


Ελευσις Διαγοριδών
Αγαπητέ συμπατριώτη Σταμάτη Θεοδωρόπουλε το μπλοκ μας δεν είχε σκοπό να βλάψει την υπόληψη της εταιρείας σας η εσάς τον ίδιο. Αναρτήσαμε απλά μια δεδομένη κατάσταση στο μπλογκ μας,  οτι δηλαδή σας πήραν την ΦΑΓΕ, εσείς λέτε οτι την εγκαταλείψατε λόγο αλλαγής επιχειρησιακής κατεύθυνσης, πολύ ωραία, σε πιο σημείο της ανάρτησης μας προσβληθήκατε για να ανακαλέσουμε ;Είναι ψέματα οτι απολύθηκαν εργαζόμενοι ;  μάλιστα αναφέρουμε οτι αποζημιώθηκαν, αυτό πάει να πει ότι δεν είχαμε σκοπό να υπονοήσουμε ότι λόγο οικονομικών προβλημάτων εγκαταλείψατε η σας πήραν την ΦΑΓΕ. 
Απεναντίας στενοχωρηθήκαμε για την δεδομένη εξέλιξη στον επιχειρηματικό σας αγώνα,διότι γνωρίζουμε την εικόνα της εταιρείας σας όλα αυτά τα χρόνια, που πράγματι εργαζόσασταν χωρίς κορώνες.
Είμαστε βεβαιοι οτι ενοχληθήκατε με την λέξη του τίτλου "κανονιά"
 Διαβάζοντας ξανά την ανάρτηση μας Σταμάτη μπορείς να κατανοήσεις  οτι η ανάρτηση είχε τοπικό πληροφοριακό χαρακτήρα και όχι για να σε βλάψουμε, για τους παραπάνω λόγους μπορούμε να μετατρέψουμε μόνο τον τίτλο, σε κανένα άλλο σημείο δεν γράφουμε ανυπόστατα, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html