Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Οι Αρχιμασόνοι ιππότες του Τάγματος της Μάλτας έκαναν την εμφάνισή τους στη Ρόδο.



Οι Αρχιμασόνοι ιππότες του Τάγματος της Μάλτας έκαναν την εμφάνισή τους στη Ρόδο.
Μαζί τους και ο καραμασόνος  ο Αυστριακός Πρεσβύτερος Ηγούμενος του Τάγματος κ. Γκρέγκορ Χένκελ – Ντόννερσμαρκ .
Από τον Γέναρδο τούνγκ στον Γκρέγκορ Ντόννερσμαρκ
Δείτε εδώ σχετικό δημοσίευμα όλη η αλήθεια



Στην φώτο βλέπουμε καλά???τον Κύριλλο ανάμεσα σε μασονάρες !!!!
Προδότες 

Η περιήγηση στη Ρόδο ξεκίνήσε με μιαν επίσκεψη στην Παλιά Πόλη και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου- συνέχισαν με επίσκεψη στην τάφρο όπου είχε προγραμματιστει πικ νικ στην φύση!. Έπίσης, το προγραμματ έχει επισκέψεις και σε άλλα σημεία της πόλης της Ρόδου, όπως εη Ακρόπολη και ο Ναός του Απόλλωνα καθώς και εκδρομές σε μέρη όπως η Μονή του Πανορμίτη στο νησί της Σύμης, ο οικισμός με το λιμάνι του και τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Καμείρου,κ.α . Προχθές επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, ενώ πήραν μια γεύση από τοΡωμιοορθόδοξο λατρευτικό τυπικό. 

Αk\:Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΒΙΑΙΟ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΕΜ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ 5.000 ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΔΙΤΙΣΣΕΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ???



2 σχόλια:

  1. Θαυμαζω το θαρρος σου φιλτατε συνΕλληνα,

    ΠΡΟΣΕΧΕ! θα σου κανουν κακο.

    may the Gods shine their light upon you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ "ΗΡΑΚΛΕΩΣ",,ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ,,ΞΕΡΩ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥΣ!!!ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ,,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ,ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ,ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΟΥ ΑΔΕΡΦΕ,,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ........Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html