Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ:ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΤΡΙΑ ΡΟΔΟΥ!!!!!



Παρατηρήστε στην φωτογραφία 1 την λάμψη.

 Παρατηρήστε στην φωτογραφία 2 που αφαιρώντας λίγο από την λάμψη




Έχει μερικές μέρες τώρα που καθώς έβλεπα της φωτογραφίες που τραβήξαμε στην έρευνα μας για να εντοπίσουμε τον ναό της θεάς Δήμητρας στην Δαματριά παρατήρησα μια φωτογραφία που για άγνωστό η φυσικό τρόπο η φωτογραφία συνέλαβε και εμφάνιζε μια λάμψη που σκέπασε παράδοξα μέρος της φωτογραφίας !!!

 Δείτε εδώ στην φωτογραφία 3, αφαιρώντας περισσότερο από το φώς και προσθέτοντας ψυχρά χρώματα τι εμφανίζεται !!!! Δωδεκάεδρο που μας παραπέμπη στους 12 Θεούς των Ελλήνων!!!!
Εκεί κατάλαβα πώς κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα,,,, αναλύοντας την  φώτο και αφαιρώντας το φώς με ένα πρόγραμμα του υπολογιστή δίνοντας σκιές  στο φώς που η κάμερα απομνημόνευσε φάνηκε ένα δωδεκά εδρο και στο εσωτερικό του ένα ρόμβο και στο κέντρο ένα γυναικείο πρόσωπο,εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως η Θέα μας φανερώθηκε,ίσως να χάρηκε που αποκαλύψαμε τον καταπατημένο ναό της και το μυστικό τους΄,η ήρθε να μας δει με τα μάτια της πως στην Ελλάδα του 2013 έχει Ελληνες που τιμούν και δοξάζουν τους Θεούς τους.


 Δείτε εδώ στην φωτογραφία  προσθέσαμε θερμά χρώματα και φαινεται πεντακάθαρα το δωδεκάεδρο 


Δεν ξέρω πραγματικά  πολλά περνούν από το μυαλό μου,αλλά για εμάς ένα είναι το σίγουρο πως οι Θεοί είναι εδώ και θα είναι εδώ όσο θα λάμπη ο Ήλιος  το φεγγάρι,όσο υπάρχει ο αέρας η βροχή η αστραπές και οι κεραυνοί σε αυτήν την γωνιά του πλανήτη γη!!!! 
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αk:Η ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΠΌΤΕ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ!!!

11 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den me katalavate... den lew oti den einai aythentiki, endexomenos omws na einai fisiologiko fainomeno analoga me ti mixani to traviksate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΣ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 12 ΕΔΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΤΡΙΓΥΡΟ ,,Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ ,,,??? ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ? Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ 3G - 4 Mpxl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok paw paso afou einai apo kinito.... den mporei na einai to fainomeno pou eixa sto myalo mou.... kata ta alla mporei na mhn einai katholou tyxaio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα είναι φυσικό φαινόμενο, οι Θεοί φυσικοί είναι δεν είναι παραφύση!
    Εξάλλου αφού ήτο ναός της Δήμητρας, είναι λογικό η συσορευμένη ακτινοβολία στο χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΤΣΟΝΤΕΣ Η ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕΤΡΑΦΡΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΑΚΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος !ας γμωρισουμε τον Χριστό...μην καταδεχεστε να σας κοροιδευει ο διαβολος...Διαβαστε πατερ Κονανο...ρωτηστε οτι απορία εχετε,κανετε συζητηση...θα βγουν πολλα καλα...μην φορατε παρωπιδες...αν ειστε πραγματικα ελευθεροι μην απορριπτετε τον Χριστό...μην αποφευγετε την συζητηση...ψαξε το θα δεις μονος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Φυσικά υπάρχουν οι Θεοί. Πάντα ΕΙΝΑΙ. Και ούτε δύνανται να εξαλειφθούν. Η θνητότης είναι της ύλης και του δεινοπαθούς ανθρώπινου νου κατάσταση.

    Ο Χριστιανισμός είναι ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ, και ο Μωϋσηακός θεός Τερατουργία.

    Οι Θεοί των Ελλήνων είναι και πάντα θα είναι ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΕΣΟΥΑ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΝΙΚΑΝΔΡΑΣ
    ΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΛΗ
    ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ
    ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html